Dakbedekking bevestiging

Bent u op zoek naar dakbedekking bevestigingsmateriaal? Al dit materiaal kunt u vinden bij Kuras! Van hechtlijm tot kit, van hechtprimers tot dubbelzijdig tape. Perfect om EPDM, dakleer en toebehoren te bevestigen.

Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kwalitatieve dakbedekking bevestiging

Voor een kwalitatieve dakbedekking, met bijvoorbeeld EPDM of dakleer, is dakbedekking bevestigingsmateriaal nodig. We adviseren om bij de bevestiging van dakbedekking gebruik te maken van goed bevestigingsmateriaal, voor een optimaal eindresultaat.

Voor de dakbedekking kunt u hechtlijm nodig hebben om het materiaal te verkleven, kit om het geheel waterdicht af te werken of dubbelzijdig tape met een hoogwaardige kleeflaag. Al deze materialen, en meer, kunt u vinden in de Kuras webshop. Het materiaal heeft Kuras op voorraad. Dit zorgt dat we het materiaal snel kunnen leveren.

Dakbedekking bevestigingsmaterialen bestellen bij Kuras

Al het dakbedekking bevestigingsmateriaal wat u als (professionele) bouwer nodig heeft, kan Kuras aan u leveren. U kunt deze materialen eenvoudig bestellen in onze webshop. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met één van de Kuras specialisten.

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag