Asbest verwijder pakketten

Asbest, een vezelachtig, warmte-isolerend en onbrandbaar materiaal, mag sinds 1993 niet meer gebruikt worden in de bouw. Rondom veel (particuliere) gebouwtjes en schuurtjes is echter nog wel veel asbest te vinden. Wilt u zelf asbest verwijderen? Kies voor gemak en kies één van de Kuras asbest verwijder pakketten. 

Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een asbest verwijder pakket?

Particuliere huiseigenaren zijn zelf verantwoordelijk voor alle asbest in en rondom het huis. Maar, asbest verwijderen is hoogstwaarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid voor u als particulier. Wilt u wel zelf asbest verwijderen? Dan ontzorgt Kuras u graag. We hebben twee verschillende asbest verwijder pakketten beschikbaar. In deze pakketten vindt u alles wat u nodig heeft voor het veilig verwijderen van asbest. 

Let op: om zelf asbest te mogen verwijderen zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Welke voorwaarden dat zijn kunt u hier teruglezen. 

De inhoud van de asbest verwijder pakketten

Bij Kuras vindt u twee verschillende pakketten. U kunt zelf kiezen welk pakket er het beste bij uw situatie en uw wensen past.

  • Pakket 1: dit pakket omvat alle materialen die u als particulier nodig heeft bij het verwijderen van asbest. Denk aan het benodigde persoonlijke beschermingsmateriaal, zoals veiligheidsbrillen, overalls, mondkapjes en handschoenen. In dit pakket vindt u ook materiaal voor het inpakken van asbest en spuitlijm.
  • Pakket 2: het tweede beschikbare pakket bevat dezelfde materialen als pakket 1. Naast deze materialen omvat pakket 2 ook: een platenzak, de afhaal bij uw huis van het verwijderde asbest en het storten van het asbest bij een depot. U verwijdert het asbest en pakt het in, wij doen de rest!

Wilt u weten hoe u het asbest veilig kunt verwijderen? Lees dan verder in dit blogitem.

Zelf asbest verwijderen met Kuras

Kuras helpt u als particulier op weg met veilig asbest verwijderen. Kiest u voor één van de Kuras pakketten? Dan ontvangt u een pakket wat alles bevat wat u nodig heeft. Naast de asbest verwijder pakketten kunt u bij Kuras ook terecht voor alle materialen voor dak, wand en gevel. Denk aan nieuwe golfplaten, sandwichpanelen of isolatiemateriaal.

De voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag