Offerte aanvragen ()

Onze projecten

Dit hebben we allemaal gedaan

Manege
Aalsmeer

Het dak van deze grote manege werd voorzien van SVK golfplaten in de kleur terracotta. Bovendien werd 1200m2 aan driewandige polycarbonaat platen verwerkt. Als plafondisolatie werd gekozen voor Powerline isolatie.

Lees meer

KNHS
Ermelo

Hèt kloppend hart van de Nederlandse paardensport ligt in Ermelo waar de KNHS Ermelo een aantal stallen liet voorzien van Kingspan KS1000RT dakpanpanelen. Let op de speciaal geïntegreerde lichtbakken. Aan de wand blind te bevestigen Kingspan KS1000AWP panelen.

Lees meer

Van Delft
Harderwijk

Bij de uitgebreide verbouwing van het magazijn van deze bekende biscuitfabriek werden onder meer de gevels spraakmakend aangepast. De Kingspan AWP wandpanelen in de kleur Flame Red geven het de gewenste uitstraling!

Lees meer

De Generaal
Veenendaal

Voor dit bedrijfspand, De Generaal, direct aan de A12 koos de opdrachtgever voor een bijzonder exclusieve oplossing: Kingspan AWP wandpanelen voorzien van een steenmotief en verder geprofileerde staalplaten aan de gevel. Ook voor minder gangbare oplossingen bent u bij Kuras aan het juiste adres!

Lees meer

Manege
Kootwijkerbroek

Bij deze manege is van tevoren over elk detail nagedacht! De verwerkte Kingspan dakpanelen zijn overal superstrak afgewerkt, met een schitterend resultaat als gevolg.

Lees meer

Hendriks
Harderwijk

Een grootschalige verbouwing van Hendriks Kampeerwereld in Ermelo zorgde voor een compleet nieuwe en frisse uitstraling. Met opvallend gekleurde Kingspan AWP wandpanelen en Kingspan X-dek panelen op het dak werd gekozen voor een combinatie van een snelle bouwtijd met een hoge kwaliteit qua duurzaamheid en isolatiewaarden.

Lees meer

Hendrikse
Kootwijkerbroek

Een bouwbedrijf uit Kootwijkerbroek bouwde deze stal voor Hendrikse, waarin SVK golfplaten, damwandplaten en Dupanel isolatie is verwerkt.

Lees meer

Magnatech
Dronten

Dit nieuwbouw pand in Dronten werd voorzien van diverse materialen uit ons assortiment: stalen warmdakplaten, en voor de gevels binnendozen met Rockwool isolatie met daar overheen stalen golfplaten.

Lees meer

Jonker & Schut
Barneveld

Jonker & Schut in Barneveld is een begrip in de voedingsmiddelenbranche. Voor de uitbreiding en renovatie van hun pand werd voor hoogwaardige Kingspan panelen gekozen. Uiteraard met de daarvoor voorgeschreven Foodsafe coating.  

Lees meer