Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is al tientallen jaren dé keuze als het gaat om bedekking voor platte daken. Als specialist voor wand én dak levert Kuras snel en flexibel de rollen bitumen van uw keuze.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Bitumen voor plat dak

De flexibiliteit van het materiaal maakt het uitermate geschikt voor platte daken, maar ze komen soms ook voor op licht hellende daken. Kuras levert bitumineuze dakbedekking vooral op rol, maar er bestaan ook bitumenleien. Een groot voordeel van bitumen is dat het uitstekend bestand is tegen vocht en relatief voordelig is. Daar komt bij dat veel van het materiaal tegenwoordig uit gerecyclede grondstoffen bestaan. Voeg daar de lange levensduur van het materiaal aan toe en u heeft met een bitumineuze dakbedekking een duurzame keuze gemaakt. Bitumen is daarbij eenvoudig en snel te vervangen of te repareren. En tenslotte is het materiaal goed te combineren met het isoleren van een plat dak.

Toplaag van Icopal met of zonder leislag

Deze keuze op het gebied van bitumineuze dakbedekking is bij Kuras bijzonder groot. Mede dankzij onze samenwerkingspartners Icopal en Soprema voeren we een breed assortiment. Het type Eshagum van Icopal leveren we met of zonder leislag. Maar altijd heeft u hiermee een hoogwaardige APP bitumineuze toplaag die snel smelt en een zeer fijn profiel heeft. Heeft uw bouwproject meer een toplaag nodig met een polyester/glasvlies inlage, dan raden wij de Garantgum 470K14 aan. Ook deze bitumineuze dakbedekking leveren we met of zonder leislag. En voor de randstrook moet u de Unicoat ZK hebben. Maar ook de producten van ons eigen merk mogen er zijn. Heeft u een onderlaag op rol voor bitumineuze dakbedekking nodig? Dan leveren wij graag de Kuras onderlaag 460P60. Hiermee geeft u elke bitumen dakbedekking een goede basis. Ten slotte wijzen we nog graag op de Unicoat 460P60: een met folie afgewerkte eenzijdig APP gemodificeerde gebitumineerde polyestermat.

Vragen over bitumineuze dakbedekking?

Onze persoonlijke productadviseurs helpen u graag op weg. Bouwers van daken in de industriële en agrarische sector vinden bij ons alles wat ze nodig hebben. Kuras levert namelijk ook alle toebehoren voor het monteren van dakbedekking. We horen het graag als er vragen zijn. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon op WhatsApp: respectievelijk info@kuras.nl, 0342-442828 of 06-46452375.