Agrarische isolatie

Kuras is hét adres als het gaat om agrarische isolatie. We leveren alle benodigde materialen van diverse A-merken, inclusief toebehoren. Het agrarische isolatiemateriaal voldoet aan alle gestelde eisen. Met materiaal van Kuras bent u verzekerd van een optimaal en gezond binnenklimaat voor dieren en gewassen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kwalitatief agrarisch isolatiemateriaal

Bij de isolatie van agrarische gebouwen is het belangrijk om geschikt materiaal te gebruiken van hoge kwaliteit. In ons assortiment hebben we daarom diverse isolatiematerialen van Recticel Insulation opgenomen. Deze agrarische isolatiematerialen zorgen voor een optimaal en gezond binnenklimaat voor dier en gewas. Of het nu gaat om een stal vol dieren of om een loods of bewaarplaats, goed isoleren is de moeite waard!

Door een stal of loods goed te isoleren heeft u minder energiekosten en bent u verzekerd van een stabiel klimaat.

Agrarische isolatiematerialen en -toebehoren

Agrarische gebouwen hebben vaak te maken met grote overspanningen, waardoor het formaat van het isolatiemateriaal van belang is. Kuras heeft een tal van mogelijkheden als het gaat om isolatiemateriaal, waardoor u altijd snel aan de slag kunt!

Behalve voor het isolatiemateriaal zelf, kunt u bij Kuras ook terecht voor al het materiaal wat nodig is bij de montage. Dit materiaal hebben we altijd op voorraad zodat het snel bij een project kan worden afgeleverd. We werken samen met veel verschillende producenten, zodat we de bouwer altijd kunnen bieden wat hij nodig heeft voor zijn project.

Agrarisch isolatiemateriaal bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook alles wat nodig is bij de isolatie van agrarische gebouwen. Advies nodig? Neem contact op met een Kuras specialist.

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag