Recticel isolatie

Recticel Insulation doet er alles aan om comfort te garanderen, waarbij het streven een zorgeloze toekomst is. Het Recticel isolatie materiaal is er in diverse varianten, waardoor er voor ieder dak een geschikte plaat beschikbaar is. Alle platen zijn duurzaam vervaardigd en van hoge kwaliteit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Recticel isolatie materiaal

Voor ieder type dak is er geschikt Recticel isolatie materiaal beschikbaar. Voor hellende en platte daken, maar ook voor zoldervloeren. Recticel heeft een assortiment PUR isolatieplaten beschikbaar en voor buitentoepassingen PIR isolatieplaten.

 

Kuras kan de kwalitatieve Recticel Powerline isolatieplaten snel leveren. Deze isolatieplaten staan bekend om uitstekende brandwerende en isolerende eigenschappen. De Powerline platen zijn speciaal ontworpen voor de thermische isolatie van hellende daken. Bent u op zoek naar Recticel isolatie voor platte daken? Dan hebben we Eurothane Silver en Powerdeck F isolatieplaten van Recticel ruim op voorraad.

Betrouwbaar bouwen met Recticel isolatie

Recticel Insulation bewijst zich al jarenlang als betrouwbare en ervaren isolatiepartner. De Recticel isolatie oplossingen zijn hoogwaardig en bieden de eindgebruiker dagelijks comfort. De Recticel isolatie materialen komen in verschillende varianten, lengtes, breedtes en diktes. Zo is er voor iedere bouwer betrouwbaar Recticel materiaal verkrijgbaar.

Recticel isolatiemateriaal bestelt u bij Kuras

De isolatie oplossingen van Recticel zijn populair binnen het Kuras assortiment. De intensieve samenwerking met de fabrikant zorgt ervoor dat de Recticel isolatie zeer snel geleverd kan worden. Nog meer voordelen van bestellen bij Kuras?

 

✓ We bieden een groot assortiment A-merken, waaronder Recticel

✓ We leveren direct vanuit voorraad

✓ Binnen één werkdag leveren we uw bestelling af

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag