Sandwichpanelen voor dak

Ook op het gebied van sandwichpanelen voor dak durven wij ons gerust specialist te noemen. We hebben een ruime voorraad van topmerken als Kingspan en SAB. Kuras levert ook de benodigde bevestigingsmaterialen en het zetwerk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Kingspan dakpanelen

Een vertrouwde partner van Kuras is Kingspan. Dit Ierse bedrijf levert al vijftig jaar materialen voor de bouw en de producten behoren tot de top van de markt als het gaat om thermisch rendement, brandveiligheid en duurzaamheid. Het meest gebruikte paneel voor het dak is de Kingspan KS1000 RW. Nu ook verkrijgbaar met de nieuwe QuadCore isolatietechnologie, een goed voorbeeld van de moderne toepassingen die Kingspan altijd weer weet te vinden voor de sandwichpanelen voor dak. De werkende breedte van deze panelen is 1000 millimeter, verkrijgbaar in lengtes tot 29,3 meter. En andere Kingspan hardloper is het KS1000 RT paneel. Dit paneel ziet er fraai uit met zijn dakpanmotief. Ook dit sandwichpaneel voor het dak is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met een Plastisol- of een matte Destral coating.

Panelen snel geleverd 

Kuras bouwt op tientallen jaren ervaring in de bouw, en weet zo precies wat de markt nodig heeft als het gaat om sandwichpanelen voor het dak. Doordat Kuras die kennis heeft kunnen wij snel schakelen zodat de panelen snel bij u op de bouw zijn.

Adviseurs staan voor u klaar

Onze Kuras-productadviseurs staan voor u klaar om u meer specificaties over onze sandwichpanelen voor dak of andere producten te geven. Zij geven graag deskundig advies over bijvoorbeeld de isolatiewaarde, maar ook over toebehoren als bevestigingsmateriaal en zetwerk. Zij weten het, en helpen u graag verder. We werken veel met bouwers in de agrarische of industriële sector, maar iedereen kan bij ons terecht. We zijn bereikbaar via email , of bel 0342 - 44 28 28 of WhatsApp ons op 06-46452375 . En vandaag bestellen, betekent morgen uw materiaal op de bouwplaats*, zodat u direct aan de slag kunt met uw dak of wand.