Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Recticel Insulation

Recticel Insulation isolatie oplossingen

Recticel Insulation is aanbieder van een breed gamma aan isolatie oplossingen. Deze oplossingen zijn beschikbaar voor zowel hellende daken als platte daken, voor gevels, vloeren en zolders.

Recticel Insulation

Recticel isolatie voor platte daken

Recticel isolatie is zeer geschikt om in te zetten bij het bekleden van platte daken. Zo is Recticel producent van het Eurothane Silver product. Dit product is een thermische isolatieplaat die geschikt is voor platte daken (warm dak constructies).

Het Recticel isolatie materiaal is geschikt voor diverse toepassingen zoals betonnen, houten en stalen constructies. Met of zonder afschot. In mechanisch bevestigde, verlijmde of geballaste daksystemen.

Recticel isolatie voor hellende daken

Het Euroroof Reno isolatiepaneel van Recticel is er speciaal voor gebruik op (bestaand) dakbeschot van hellende daken. De complete dakisolatie kan in één handeling worden aangebracht zonder na schuimen van de langsnaden.

Recticel isolatie voor de agrarische sector

Recticel Insulation biedt een isolatie oplossing voor alle soorten veebedrijven (rundvee, pluimvee, varkens, paarden, schapen en geiten), maar ook voor loodsen en bewaarplaatsen, in het bijzonder voor aardappelen. Goed isoleren vermindert de energiekosten en verzekert een stabiel binnenklimaat, het hele jaar door. Een juiste omgevingstemperatuur heeft niet alleen een belangrijke impact op de gezondheid van de dieren (minder antibiotica), maar ook op de groei en productiviteit.

Recticel isolatie oplossingen bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook de isolatie oplossingen van Recticel Insulation zijn bij ons eenvoudig te bestellen.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Recticel Insulation

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag