Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Gevelpanelen

Ook voor gevelpanelen bent u bij Kuras aan het juiste adres. Van topmerken als Kingspan en SAB. In onze collectie vindt u voor ieder project het juiste gevelpaneel. Of het nu onze eigen huismerk gevelpaneel is, of het innovatieve Kingspan AWP gevelpaneel. Niet voor niets noemen we ons dé specialist op het gebied van dak en wand.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Ruim assortiment gevelpanelen 

Kuras heeft meerdere sandwichpanelen voor de gevel in het assortiment. De Kingspan KS1000 AWP bijvoorbeeld, is een blind te bevestigen gevelpaneel met allerlei mogelijkheden aan kleur, dikte en profilering. De werkende breedte is 1 meter en de lengte kan wel oplopen tot 17 meter. Het meest gebruikte paneel voor de gevel is dan ook de KS1000 AWP. Een van de moderne toepassingen in dit product is de nieuwe QuadCore isolatietechnologie van Kingspan. Ook deze sandwichpanelen voor gevel zijn verkrijgbaar in een breedte van 1000 millimeter en in lengtes tot wel 29,3 meter. Gaat brandveiligheid voorop? Kies dan voor een steenwolpaneel. Voor gevels en daken hebben we deze soort sandwichpanelen voor gevel in assortiment beschikbaar. Voor uw project kunt u altijd rekenen op een grote flexibiliteit als het gaat om ontwerp. Dit komt mede door de accessoires van deze tijd, maar ook door de nokken, dorpels, profielen en andere toebehoren die Kuras levert.

 

gevelpaneel

Gevelpanelen van topkwaliteit 

Kuras handelt op basis van tientallen jaren ervaring in de bouw. De markt en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dak en wand kennen geen geheimen voor onze medewerkers. Vandaar ook dat Kuras altijd de beste en meest moderne gevelpanelen op voorraad heeft. Naast ons eigen merk leveren we ook bekende merken als SAB en Kingspan. Kingspan is een Iers familiebedrijf en al jaren partner van Kuras. Het bedrijf staat al vijftig jaar aan de top van de markt van de dak- en wandsystemen. In thermisch rendement, brandveiligheid en duurzaamheid is er geen beter merk te vinden.

gevelpaneel kingspan awp

Gratis advies , snel op de bouwplaats

En komt u er even niet uit als het gaat om isolaties, lengtes, het juiste materiaal of gereedschap? Geen probleem. Onze kundige medewerkers staan u graag bij tijdens het maken van de keuze voor de juiste sandwichpanelen voor gevel voor uw loods, schuur of bedrijfspand. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: 06-46452375. Maar u kunt uw vraag ook gerust stellen via e-mail (info@kuras.nl) of telefoon: 0342-442828. En u kunt snel aan de slag.

gevelpanelen dak trapezium