Soprema dakbedekking

Soprema is een toonaangevende speler in de bouwsector als het gaat om hoogstaande oplossingen voor duurzame gebouwen. Soprema levert onder andere materialen voor waterdichting, isolatie daglichtsystemen en rook extractiesystemen. De verschillende Soprema dakbedekkingen vindt u terug in het Kuras assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Soprema dakbedekking eigenschappen

De Soprema dakbedekking is extreem sterk, waterdicht, duurzaam en UV- en weerbestendig. Allemaal eigenschappen die van groot belang zijn bij de realisatie van een nieuw dak of bij de renovatie van een bestaand dak. De dakbedekking is eenvoudig en snel verwerkbaar, waardoor dit voor iedere particulier of vakman een prettig materiaal is om mee te werken.

 

Wilt u weten of de Soprema dakbedekking ook voor uw project of klus het geschikte materiaal is? Neem dan contact op met Kuras. Onze specialisten helpen u graag verder bij de realisatie van uw project.

Soprema dakbedekking bestelt u bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook de Soprema dakbedekking is bij ons eenvoudig te bestellen. De voordelen van bestellen bij Kuras:

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder de Soprema dakbedekking

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag