vulstrook sandwichpaneel

In het assortiment van Kuras zijn diverse producten opgenomen voor de afdichting van sandwichpanelen. Voor alle toepassingen zijn afdichtingsproducten leverbaar. Ontdek het ruime assortiment aan sandwichpaneel afdichting voor uw klus. Bij Kuras vindt u onder andere afdichting zoals een vulstrook, dakpanplaat en lekdorpel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Afdichtingsmateriaal voor sandwichpanelen

Bij Kuras vindt u diverse afdichting voor sandwichpanelen voor uw daken, wanden en gevels. Bent u op zoek naar afdichting van sandwichpanelen voor uw dak? Dan is een dakpanplaat, een vulstrook of een lekdorpel een mogelijkheid. Welke afdichting u ook zoekt, bij Kuras bent u aan het juiste adres voor sandwichpaneel afdichtingsmateriaal.

Vulstrook sandwichpaneel

Kuras levert vulstroken voor de afdichting van sandwichpanelen. De vulstroken sluiten naadloos aan op de sandwichpanelen. Ze zorgen er onder andere voor dat er geen afval onder de nok van het dak terecht kan komen.

Bestel alles voor de sandwichpaneel afdichting bij Kuras

Advies nodig bij het uitzoeken van sandwichpaneel afdichting voor uw dak, wand en/of gevel? Onze persoonlijke productadviseur helpt u graag verder. We hebben verschillende afdichtingsmaterialen voor sandwichpanelen op voorraad in ons magazijn in Kootwijkerbroek.

 

Voordelen van sandwichpaneel afdichting bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag