Eternit

Eternit dakmateriaal en gevelmateriaal

Met meer dan een eeuw ervaring in vezelcement dakmaterialen en gevelmaterialen is Eternit een betrouwbare leverancier voor ieder project. Bij Eternit staat een uitmuntende productkwaliteit centraal, samen met een zeer goede service en lange garantieperiode. Eternit is marktleider in duurzame oplossingen voor dak en gevel.

Eternit

Eternit dakmateriaal

Eternit dakmateriaal heeft als voornaamste functie om een pand of woning te beschermen. Goed dakmateriaal zorgt namelijk voor een waterdicht, tochtvrij en geïsoleerd dak. Eternit dakmateriaal wordt aan zowel particulieren en professionals geleverd in allerlei soorten, vormen, kleuren en patronen. De dakbedekking kan worden gecombineerd met geïntegreerde zonnepanelen.

Eternit gevelmateriaal

Het Eternit gevelmateriaal is duurzaam en milieuvriendelijk. Dit materiaal is verkrijgbaar onder de merknamen Cedral en Equitone. Voor nieuwbouw en renovatie zijn deze gevelmaterialen dé lichtgewicht voorzetgevel oplossing. Er zijn verschillende geveloplossingen van Cedral en Equitone beschikbaar.

Eternit leien

Eternit leien omvatten vele voordelen en mogelijkheden! Zo zijn de vezelcementleien van Eternit verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, modellen, kleuren en plaatsingspatronen. Dit zorgt ervoor dat een dak, gevel of woning volledig naar eigen stijl en smaak kan worden bekleed. Ook voor renovatieprojecten zijn Eternit leien een praktische en aantrekkelijke keuze.

Eternit golfplaten en saneringen

Eternit vezelcement golfplaten zorgen voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig dak. Er is een breed assortiment beschikbaar, waardoor er altijd een variant is die bij uw project past. Eternit heeft een verfijnd productassortiment, waarbij altijd wordt gestreefd naar verbetering van duurzaamheid, technische en esthetische aspecten.

Eternit dak- en gevelmateriaal bestelt u bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook het Eternit assortiment van dak- en gevelmateriaal is bij ons eenvoudig te bestellen.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Eternit

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag