Binnendozen

Bij de constructie van gebouwen wordt veel met binnendozen gewerkt. Binnendozen bieden namelijk grote vrijheid bij het kiezen en monteren van buitenbeplatingen. Daarbij komt de hoge brandwerendheid en de bijdrage aan de geluidsisolatie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Waarom binnendozen?

Binnendozen zijn u-vormige, zelfdragende bouwelementen. Deze elementen worden op de (staal)constructie bevestigd. In de meeste gevallen worden de binnendozen horizontaal toegepast, om zo in combinatie met de buitenbeplating een geïsoleerde wand te creëren.

Binnendozen bieden u een grote vrijheid bij het kiezen en monteren van de buitenbeplating. Daarnaast zijn ze brandwerendheid en dragen ze bij aan geluidsisolatie.

Verschillende binnendozen

Binnendozen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Standaard worden de meeste binnendozen geleverd in verzinkt staal, maar er zijn ook andere kleurmogelijkheden. Heeft u een specifieke kleurwens? Bespreek de mogelijkheden met onze experts!

Kuras biedt binnendozen aan in diverse maatvoeringen. Zelfs grote lengtes, tot meer dan 20 meter, zijn haalbaar. Deze grote lengtes zijn in praktijk vaak minder handig, omdat dit meer gewicht met zich meebrengt. Dit maakt de montage lastiger. Het meest gebruikte formaat binnendoos is dan ook B90 x L500 mm.

Bestel binnendozen eenvoudig bij Kuras

Kuras biedt binnendozen aan voor ieder bouwproject. Heeft u advies nodig? Onze experts staan voor u klaar! Door te bestellen bij Kuras profiteert u van een aantal leuke voordelen:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag