Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Zetwerk

Na het plaatsen en leggen van een dak, wand of gevel is het tijd om het geheel mooi en goed af te werken. Kuras biedt al het benodigde zetwerk aan voor de afwerking van de randen, hoeken en zijkanten van daken, gevels en wanden. Dit zetwerk zorgt voor een waterdicht en bestendig resultaat. Het Kuras zetwerk assortiment is leverbaar in diverse varianten, maten en kleuren.  Lees verder

 

Bestel eenvouwdig uw zetwerk op maat
1 Kies het gewenste profiel
2 Kies materiaal en afwerking
3 Kies maten en opties
4 Bestellen en verzenden

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Zetwerk voor dak, wand en gevel

Bij het zetten van plaatmateriaal wordt een vlakke plaat gezet tot een afwerkprofiel. Van vlakke staal- of aluminium platen worden onder andere hoekstukken, profielen en lekdorpels vervaardigd. Dat is waar de naam ‘zetwerk’ vandaan komt. 

Kuras biedt dit benodigde zetwerk aan voor het monteren en afwerken van dak, wand en gevelbeplating. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld een rechte bovennok die voor de aanzet van een schuin dak kan worden gebruikt, binnenhoeken in diverse kleuren voor de binnenafwerking en stalen U-profielen voor een snelle montage van de binnenwand. 

Zetwerk keuzemogelijkheden

Ieder dak, iedere wand en iedere gevel kan anders zijn. Daarom vindt u in het Kuras zetwerk assortiment een ruim aanbod zetwerk met diverse coatings, in diverse kleuren, maten en diktes. Dit zorgt ervoor dat u uw dak, wand of gevel naar behoefte en naar eigen smaak kunt afwerken op een kwalitatieve manier.

Voor veel van ons zetwerk assortiment is maatwerk mogelijk. Neem hiervoor contact op met één van onze productadviseurs.

Zetwerk bestelt u bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel. Zetwerk kunt u dan ook eenvoudig bestellen bij Kuras. Van zetwerk voor nokstukken tot zetwerk voor een waterdichte afwerking, van muuraansluitprofielen tot gezette lekdorpels. De verschillende binnenhoeken en buitenhoeken vindt u uiteraard ook in ons assortiment terug. Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het selecteren van het juiste zetwerk voor uw project of klus.

Voordelen van bestellen bij Kuras:

 • ✓ Een groot assortiment gevelmaterialen
 • ✓ Direct uit voorraad leverbaar
 • ✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd
 • ✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag