Hertalan dakbedekking

Kuras is leverancier van het Hertalan dakbedekking materiaal EPDM. Dit materiaal staat in de bouwwereld bekend als de ideale dakbedekking voor platte en licht hellende daken. De Hertalan dakbedekking is een gemakkelijk aan te leggen soort dakbedekking van uitstekende kwaliteit. Met Hertalan dakbedekking creëert u een kwalitatief en goed eindresultaat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over Hertalan dakbedekking

Hertalan is aanbieder van EPDM dakbedekking. Maar, wat is EPDM dakbedekking? Hertalan EPDM dakbedekking is de synthetische variant van een natuurlijk rubbersoort. Doordat het materiaal synthetisch is is het materiaal van nature UV- en ozonbestendig en is het materiaal blijvend flexibel.

 

Nog meer eigenschappen van Hertalan dakbedekking:

  • De bewezen gebruiksduur van de Hertalan dakbedekking is meer dan 50 jaar.
  • Het materiaal is één van de populairste soorten dakbedekking op dit moment. Dat heeft alles te maken met dat het materiaal verwerkbaar is zonder gebruik te hoeven maken van open vuur.

Toepassingen Hertalan dakbedekking

Niet alleen voor platte en licht hellende daken is de Hertalan dakbedekking geschikt. Het materiaal is ook toepasbaar voor de renovatie van bijvoorbeeld een dakgoot, als materiaal voor onder kozijnen en dorpels en als bescherming van spouwmuurconstructies. Het EPDM Hertalan materiaal werkt efficiënt tegen lekkage en vochtindringing, is zeer milieuvriendelijk, recyclebaar en onderling te verkleven.

 

In het Kuras assortiment vindt u Hertalan dakbedekking EPDM op rol in verschillende afmetingen, waardoor het materiaal eenvoudig voor verschillende doeleinden in te zetten is.

Bij Kuras bestelt u Hertalan dakbedekking

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook de Hertelaan dakbedekking vindt u in ons assortiment. Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project of klus.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag