SAB staalplaten

SAB-profiel is leverancier van staalplaten voor daken, gevels en wanden. De SAB staalplaten zijn van de hoogste kwaliteit en worden volgens de laatste normen geproduceerd. De SAB-profiel staalplaten vindt u niet alleen terug in gevels en daken van stallen en agrarische gebouwen, maar ook in sporthallen en bedrijfsgebouwen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 45

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
Pagina
per pagina

SAB staalplaten voor de gevel

De SAB staalplaten zijn uitstekend in te zetten voor gevels van diverse panden en gebouwen. De staalplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en profielen, en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. De SAB staalplaten zijn daardoor zeer breed inzetbaar. De stalen gevelplaten kunnen met een gangbaar trapeziumprofiel worden geleverd of met een golfprofiel. SAB-profiel geeft u een zeer ruime keuze in staalplaten voor ieder gevel project.

SAB staalplaten voor het dak

SAB-profiel levert graag complete oplossingen. De SAB staalplaten voor het dak sluiten dan ook naadloos aan bij de SAB staalplaten voor de gevel. Ook voor de dakplaten geldt dat er verschillende afmetingen leverbaar zijn. Het staalplaten assortiment van SAB voor het dak omvat koud- en warmdakplaten.

Bestel uw SAB staalplaten bij Kuras

Kuras levert alles voor daken, wanden en gevels. Het kon dan ook niet anders dan dat het SAB staalplaat assortiment ruim vertegenwoordigd is in onze webshop. Waarom klanten kiezen voor Kuras?

 

✓ We bieden een groot assortiment A-merken, waaronder SAB-profiel

✓ We leveren direct vanuit voorraad

✓ Binnen één werkdag leveren we uw bestelling af

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag