Cedral gevelmaterialen

Als fabrikant en producent gelooft Cedral in mooie en duurzame woningen. Daarom investeert Cedral al jarenlang in prachtige gevelbekledingen, die de strengste normen ruimschoots overtreffen. Cedral gaat voor perfect afgewerkte woningen die een levenlang mee gaan. In het Kuras assortiment vindt u de Cedral gevelmaterialen terug.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Eigenschappen van Cedral gevelbekleding

Cedral gevelbekleding zijn een onderhoudsvrij alternatief voor de traditionele gevelbekleding in hout. Het materiaal biedt de gebruiker en de bouwer diverse voordelen:

  • De Cedral gevelmaterialen zijn gemakkelijk te plaatsen.
  • Het materiaal is zeer geschikt om oude muren te renoveren, maar ook om een uniek accent aan te brengen bij een nieuw gebouw.
  • Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om motieven en afwerkingen. Volledig naar eigen wens en smaak in te zetten.
  • Het Cedral gevelmateriaal is onbrandbaar en verspreidt geen vuur.
  • Het materiaal is onderhoudsvriendelijk doordat het water-, rot-, vorst- en schimmelbestendig is.

Diverse Cedral gevelbekleding

Cedral biedt verschillende soorten gevelmateriaal aan. Ieder soort heeft zijn eigen unieke kenmerken. Als bouwer bent u daarmee verzekerd van een optimale gebruiksproduct. Naast de gevelmaterialen zelf, heeft Cedral ook slimme toebehoren beschikbaar. Met deze toebehoren is alles aanwezig voor een prachtig afgewerkte gevel.

Cedral gevelbekleding bestelt u bij Kuras

Kuras levert diverse Cedral gevelbekleding en oplossingen aan in de webshop. Het bestellen bij Kuras levert u de volgende voordelen op:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Cedral

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag