Afdichting voor golfplaten

Kuras biedt een ruim assortiment aan afdichtingsmaterialen voor golfplaten voor daken, wanden en gevels. Ontdek het ruime assortiment aan golfplaat afdichting voor uw klus. Bij Kuras vindt u diverse materialen waaronder de vulstrook, de vogelschroot en het kitsnoer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De vulstrook als golfplaat afdichting

In het Kuras assortiment van afdichtingsmateriaal hebben we verschillende vulstroken opgenomen. Deze vulstroken zorgen dat ronddwarrelend afval niet onder een golfplaat terecht kan komen. Ook tocht maakt geen schijn van kans! De vulstrook is maatwerk, waardoor deze perfect aansluit bij de golven in een paneel.

De vogelschroot als golfplaat afdichting

Een veelgebruikt afdichtingsproduct voor golfplaten is de vogelschroot. De naam zegt het al; de vogelschroot zorgt dat vogels (en / of muizen) niet onder de golfplaten kunnen komen. De vogelschroot loopt met de golven van de golfplaat mee. Dat maakt de vogelschroot perfect als afdichting.

 

Naast de vulstroken en vogelschroten vindt u in ons assortiment ook het kitsnoer. Bij Kuras bent u aan het juiste adres voor al uw golfplaat afdichtingsmaterialen.

Afdichting bestellen bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel. In ons assortiment ontbreekt daarom het afdichtingsmateriaal voor golfplaten niet. Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project of klus.

 

Bestellen bij Kuras? Dat levert u de volgende voordelen op:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag