Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Afvoeren en doorvoeren

Kuras levert een ruim assortiment A-merk producten voor dak, wand en gevel. Voor de afwerking van uw dak kunt u in ons assortiment dan ook de benodigde onderdelen vinden. De juiste afvoer voor uw dak kunt u dan ook direct online bestellen! Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd omdat wij alles op voorraad hebben in ons grote magazijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Afvoeren voor het dak

Zoekt u naar een dakdoorvoer of afvoer voor uw dak? Dan bent u bij Kuras aan het juiste adres! Bij ons vindt u dakdoorvoeren die zorgen voor een optimale ventilatie, ontluchting en rookafvoer. Deze dakdoorvoeren zijn essentieel bij daken om lekkages en andere problemen te voorkomen. 

 

De manier van het afvoeren van hemelwater is ook een belangrijk onderdeel van een goed dak. Hemelwater wat op het dak valt, moet worden afgevoerd via een goot en regenpijp worden afgevoerd naar de riolering. De producten die u nodig heeft om dit te verwezenlijken kunnen wij u snel leveren.

Aansluiting van de afvoeren

Voor het aansluiten van de afvoeren heeft u diverse onderdelen nodig. Hierbij kunt u denken aan een hemelwaterafvoer, een plakplaat en een ontluchtingsklep. Deze onderdelen voor de aansluiting levert Kuras in diverse varianten, materialen en kleuren. Welke onderdelen er bij uw dak passen is afhankelijk van uw situatie. Zo zijn er voor platte daken andere onderdelen beschikbaar als voor de hellende daken.

Afvoeren voor daken bestelt u bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, waaronder de afvoeren voor de daken. Als u er niet uit komt of als u vragen heeft helpen onze productadviseurs u graag persoonlijk op weg. Voordelen van bestellen bij Kuras: ✓ Een groot assortiment A-merken ✓ Direct uit voorraad leverbaar ✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd ✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag