Kuras is trots om leverancier van Kingspan te zijn. Een toonaangevende leverancier van duurzame, hoogwaardige producten voor de bouwsector en staan voor innovatie, design, kwaliteit en technische knowhow.
Als fabrikant van geavanceerde oplossingen voor de complete gebouwschil, waaronder geïsoleerde sandwichpanelen, kent Kingspan als geen ander de steeds hoger wordende eisen wat betreft energiezuinigheid, brandveiligheid, duurzaamheid, gezondheid en uitstraling. Ons uitgebreide assortiment omvat Kingspan sandwichpanelen voor hellende daken en platte daken, Kingspan wandpanelen en Kingspan design gevelsystemen gecombineerd met slimme verlichtingssystemen, geïntegreerde zonnepanelen en oplossingen voor staalconstructies.
Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologieën en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren. Hierdoor zijn ze uitgegroeid van een Iers familiebedrijf in bouwproducten tot wereldleider in efficiënt bouwen.
Kingspan KS1000 RW
Kingspan KS1000 RWUit voorraad leverbaar