Kingspan sandwichpanelen

Kingspan sandwichpanelen

Kuras is trotse leverancier van Kingspan sandwichpanelen. Kingspan is een toonaangevende leverancier van duurzame, hoogwaardige producten voor de bouwsector. Het merk staat voor innovatie, design, kwaliteit en technische knowhow.

Kingspan sandwichpanelen

Kingspan sandwichpanelen sluiten nauw aan bij de steeds hoger wordende eisen wat betreft energiezuinigheid, brandveiligheid, duurzaamheid, gezondheid en uitstraling. Kuras biedt de Kingspan sandwichpanelen aan voor zowel hellende daken als platte daken. De Kingspan panelen zijn ook leverbaar voor gevel en binnenwand.

Kingspan wandpanelen

De Kingspan wandpanelen kenmerken zich door een hoge brandwerendheid. De ontwikkeling van dit product staat niet stil, en de laatste innovaties omtrent isolatie, uitstraling en thermisch rendement zijn in de Kingspan wandpanelen toegepast. De panelen zijn te combineren met slimme verlichtingssystemen, geïntegreerde zonnepanelen en staalconstructie oplossingen.

Kingspan dakpanelen

Kingspan dakpanelen zijn constructieve elementen die zorgen dat er efficiënt gebouwd en geïsoleerd kan worden. De dakpanelen van Kingspan zijn te gebruiken voor nieuwbouw en renovatie en voor zowel hellende als platte daken.

Kingspan gevelsystemen

Kingspan is leverancier van diverse dak- en gevelsystemen. Denk aan geïsoleerde sandwichpanelen voor gevel en dak of aan geengineerde constructieve houten systemen. Kingspan gevelsystemen zijn populair door de vele toegepaste innovatieve technieken en het ruime assortiment aan beschikbare accessoires. Net als de wandpanelen zijn de gevelsystemen te combineren met verlichting, zonnepanelen en staalconstructie oplossingen.

Het Kingspan assortiment bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras levert alles voor gevel, dak en wand. Ook Kingspan sandwichpanelen zijn bij ons eenvoudig te bestellen.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Kingspan

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag