Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Kingspan sandwichpanelen

Kuras is trotse leverancier van Kingspan sandwichpanelen. Kingspan is producent van duurzame, hoogwaardige producten voor de bouwsector. Het merk staat voor innovatie, design, kwaliteit en technische knowhow. Dankzij de hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen, mag Kingspan zich al 50 jaar marktleider noemen in thermisch rendement, brandveiligheid en duurzaamheid.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Verschillende Kingspan sandwichpanelen

Een Kingspan sandwichpaneel is duurzaam materiaal om daken en / of gevels te isoleren en bekleden. Een sandwichpaneel bestaat uit 2 stalen of aluminium panelen, met daartussen een laag isolerend materiaal. Vandaar ook de naam ‘sandwichpaneel’. Voor verschillende toepassingen zijn verschillende Kingspan sandwichpanelen beschikbaar:

 • Voor gevels bieden we lichtgewicht metalen gevelpanelen aan van Kingspan. Inclusief accessoires en daglichtsystemen.
 • Voor hellende en getoogde daken zijn unieke sandwichpanelen van Kingspan leverbaar.
 • Voor platte en licht hellende daken is een lichtgewicht, geïsoleerd dakpaneel systeem beschikbaar.

 

Voor welk project u ook op zoek bent naar sandwichpanelen, bij Kuras bent u aan het juiste adres. Indien gewenst, adviseren wij u graag over de beste oplossing.

Inzet van Kingspan sandwichpanelen

Kingspan sandwichpanelen sluiten nauw aan bij de steeds hoger wordende eisen wat betreft energiezuinigheid, brandveiligheid, duurzaamheid, gezondheid en uitstraling. Van oudsher werden de Kingspan sandwichpanelen al ingezet voor agrarische daken van grote schuren en stallen. Al snel kwam de markt er achter dat de sandwichpanelen van Kingspan ook bij uitstek geschikt zijn voor nieuwbouw en renovatie van industriële gebouwen, loodsen, hallen, hotels, winkels, publieke gebouwen en kantoren.

De Kingspan sandwichpanelen bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras biedt de Kingspan sandwichpanelen aan voor zowel hellende daken als platte daken, gevels en (binnen)wanden. Door te bestellen bij Kuras profiteert u van een aantal leuke voordelen:

 

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Kingspan

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag

Veelgestelde vragen
Waaruit bestaat een sandwichpaneel?

Een sandwichpaneel bestaat uit een binnen- en buitenplaat waartussen isolatiemateriaal van PIR, PUR of steenwol zit.

Waarom kiezen voor sandwichpanelen?

Sandwichpanelen zijn ideaal voor het bekleden en isoleren van daken en gevels. De panelen zijn gevuld met isolatiemateriaal. Vandaar de naam "sandwichpanelen". De hoge isolatiewaarde, het lichte gewicht en de strakke afwerking zorgen ervoor dat sandwichpanelen in veel gevallen dé juiste oplossing zijn voor uw project. Daarnaast hebben de panelen een brandwerende eigenschap. De montage kan zelf worden uitgevoerd.

Sandwichpanelen werden van oudsher ingezet in de agrarische sector, voor schuren en stallen. Door de kwaliteit en veelzijdigheid worden ze inmiddels ook volop gebruikt in de industriële sector, bij nieuwbouw en verbouw, voor kantoren en magazijnen. De mogelijkheden zijn enorm.

Hoe breed is een sandwich gevelpaneel?

Sandwichpanelen voor de gevel zijn verkrijgbaar van 500mm tot 1.200mm breed.

Hoe breed is een sandwichpaneel?

Sandwichpanelen zijn 1 tot 2 meter breed.