Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Kunststof dakpanplaten

De kunststof dakpanplaten van Kuras bieden een hoogwaardige afwerking voor ieder dak. Kunststof dakpanplaten hebben het uiterlijk van dakpannen en zijn tegelijkertijd snel en gemakkelijk te monteren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Kunststof dakpanplaten voordelen

Kunststof dakpanplaten zijn niet alleen een kwalitatief goede optie, ze hebben ook een aantal andere voordelen. We sommen ze graag voor u op:

  • Kunststof dakpanplaten zijn licht van gewicht, waardoor ze ook voor minder sterke dakconstructies kunnen worden toegepast.
  • Kunststof dakpanplaten zijn snel en gemakkelijk te plaatsen. Grotere oppervlakten kunnen hierdoor snel worden voorzien van dakbedekking
  • Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Kunststof dakpanplaten zijn van hoge kwaliteit en hebben tegelijkertijd een scherpe prijs.
  • Kunststof dakpanplaten hebben een lange levensduur. Dankzij de hoge kwaliteit hebben kunststof dakpanplaten een levensduur van 30 tot soms wel 60 jaar.
  • Kunststof dakpanplaten kunnen op veel verschillende daktypen worden geplaatst. Met een minimale helling van 10 graden kunnen veel daktypen worden voorzien van kunststof dakpanplaten

Kunststof dakpanplaten leggen


Kunststof dakpanplaten zijn eenvoudig te monteren. Omdat u bij Kuras het benodigde zetwerk en de gevelmaterialen direct erbij kunt bestellen heeft u snel alle benodigdheden op locatie. We adviseren om dakpanplaten af te werken met nokvorsten, gevelelementen en onderpannen.

Kunststof dakpanplaten kopen bij Kuras

Is het tijd om dakpanplaten te bestellen? Dan bent u bij Kuras op het juiste adres. Kuras levert alles voor dak, wand en gevel. Zo zijn uw dakpanplaten en het benodigde zetwerk bij ons eenvoudig te bestellen. De voordelen van bestellen bij Kuras:
✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Ritini dakpanplaten en golfplaten
✓ Direct uit voorraad leverbaar
✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd
✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag

Veelgestelde vragen
Hoeveel kosten kunststof dakpannen?

Kunststof dakpanplaten zijn bij Kuras te koop vanaf €15,70 per m² (ex btw).

Wat zijn de beste dakpanplaten?

Er zijn verschillende soorten dakpanplaten. Uw project en budget bepalen de keuze. Bij Kuras heeft u de keuze uit dakpanplaten van gegalvaniseerd staal, kunststof dakpanplaten en sandwich dakpanpanelen.

Gegalvaniseerde dakpanplaten hebben een hoogwaardige uitstraling, gaan erg lang mee en nauwelijks last van vuilaanslag. Kunststof dakpanplaten zijn licht van gewicht en daardoor zeer geschikt voor een schuur, carport of stal. Sandwich dakpanelen zijn ideaal voor (vakantie)woningen, stallen en maneges, door de toegevoegde isolatie.

Kun je op dakpanplaten lopen?

Op de Ritini kunststof golfplaten kunt u lopen, mits u er een sterke onderconstructie onder heeft zitten.