Cedral sidings

De Cedral sidings in het Kuras assortiment maken van iedere gevel een tijdloos geheel. De gevelmaterialen zijn geschikt voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor de renovatie van panden en gebouwen. Cedral gevelmateriaal is eenvoudig te plaatsen en vraagt maar weinig onderhoud

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Waarom kiezen voor Cedral sidings?

Cedral sidings zijn een onderhoudsvrij alternatief voor traditionele, houten gevelbekleding. Dat levert een aantal voordelen op voor de gebruiker. Zo zijn de sidings gemakkelijk te plaatsen, zijn er veel diverse mogelijkheden als het gaat om motieven en afwerkingen en is het materiaal onderhoudsvriendelijk.

 

Cedral sidings bestaan in verschillende soorten en maten. Zo bestaan er de Cedral Click Smooth sidings, de Cedral Click Wood sidings, de Cedral Lap Smooth sidings en de Cedral Lap Wood sidings. Deze varianten zijn vervolgens ook weer verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Over Cedral sidings

Cedral gelooft in duurzame woningen. Dat is waarom Cedral al jarenlang investeert in duurzame, mooie gevelbekleding. Deze gevelbekleding overtreft de strengste normeringen ruimschoots. Zo zijn de sidings water-, vorst-, rot- en schimmelbestendig en is het materiaal onbrandbaar.

 

Kiezen voor Cedral sidings is kiezen voor een perfect afgewerkte woning die een levenlang mee gaat.

De Cedral sidings bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook de Cedral sidings vindt u in ons assortiment. Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project of klus.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag