Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Ritini golfplaten en dakpanplaten

Voor kwaliteit en duurzaamheid zijn de Ritini dakplaten een goede keuze. Ritini dakplaten zijn handig in gebruik en gaan erg lang mee. Ritini dakplaten hebben zelfs een garantie van 30 jaar. Lees verder

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Waarom kiezen voor Ritini dakplaten?

Ritini dakplaten vallen op door hun kwaliteit en duurzaamheid. Van bouwkwaliteit tot afwerking, Ritini dakplaten hebben veel eigenschappen die montage en gebruik vergemakkelijken en verduurzamen. We noemen er een aantal:

  • De levensduur is wel 50 tot 60 jaar.
  • Een Ritini dakprofiel komt met 30 jaar garantie.
  • De dakprofielen zijn bestendig tegen erosie en verwering.
  • Ritini dakprofielen zijn beloopbaar, laag in gewicht, recyclebaar en economisch en stofvrij te verwerken.
  • De Ritini dakprofielen zijn stijlvol afgewerkt. De bovenzijde kenmerkt zich door een antraciet leermotief. De onderzijde is helder wit, waardoor er een licht plafond ontstaat en een heldere ruimte.

Ritini dakprofielen zijn gemaakt van gelamineerd kunsthars, wat bestaat uit drie samengeperste lagen. Deze lagen zijn gemaakt van sterke, duurzame en slagvaste grondstoffen, waardoor de golfplaten een lange levensduur hebben.

Ritini platen voor het dak

De Ritini dakprofielen zijn bij uitstek geschikt als dakbedekking. De platen zijn de perfecte vervanging van (wellicht asbesthoudende) daken. Daarnaast ook ideaal als dakbedekking op uw berging, carport, tuinhuis, schuur of stal. Door het lichte gewicht van de dakprofielen is het mogelijk om de platen te gebruiken op lichte dakconstructies. Ook is het mogelijk om zonnepanelen te installeren. Ritini dakprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en standaardmaten in antracietgrijs. Zo zijn er bijvoorbeeld dakpanplaten en golfplaten van Ritini. Bent u op zoek naar een groot aantal platen? Dan zijn ook andere kleuren en maten leverbaar.

Ritini golfplaten en dakpanplaten bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel. Zo zijn de Ritini dakprofielen en het benodigde zetwerk bij ons eenvoudig te bestellen. De voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Ritini golfplaten

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag