Ritini golfplaten

De Ritini golfplaten zijn innovatief, van superieure kwaliteit en handig in gebruik. De Ritini golfplaten zijn 3-laags en gaan daardoor twee keer zo lang mee dan de traditionele vezelcement golfplaat.

Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom kiezen voor Ritini golfplaten?

De Ritini golfplaat heeft veel eigenschappen en kenmerken die voordelig zijn ten opzichte van de traditionele vezelcement golfplaat. We noemen er een aantal:

  • De levensduur is wel 50 tot 60 jaar.
  • Een Ritini golfplaat komt met 30 jaar garantie.
  • De golfplaat heeft een gladde structuur. Dit maakt de plaat bestendig tegen erosie en verwering.
  • De golfplaten hebben een gesloten, zelfreinigend oppervlak.
  • De golfplaten zijn beloopbaar, laag in gewicht, recyclebaar en economisch en stofvrij te verwerken.
  • De Ritini golfplaten zijn stijlvol afgewerkt. De bovenzijde kenmerkt zich door een antraciet leermotief. De onderzijde is helder wit, waardoor er een licht plafond ontstaat en een heldere ruimte.

De Ritini golfplaten zijn gemaakt van gelamineerd kunsthars, wat bestaat uit drie samengeperste lagen. Deze lagen zijn gemaakt van sterke, duurzame en slagvaste grondstoffen, waardoor de golfplaten een lange levensduur hebben.

Ritini golfplaten voor het dak

De Ritini golfplaten zijn bij uitstek geschikt als dakbedekking. De platen zijn de perfecte vervanging van (wellicht asbesthoudende) daken. Daarnaast ook ideaal als dakbedekking op uw berging, carport, tuinhuis, schuur of stal. Door het lichte gewicht van de golfplaten is het mogelijk om de platen te gebruiken op lichte dakconstructies. Ook is het mogelijk om zonnepanelen te installeren.

De Ritini golfplaat is verkrijgbaar in verschillende standaardmaten in antracietgrijs. Bent u op zoek naar een groot aantal platen? Dan zijn ook andere kleuren en maten leverbaar.

Ritini golfplaten bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel. Zo zijn de Ritini golfplaten en het benodigde zetwerk bij ons eenvoudig te bestellen. De voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Ritini golfplaten

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag