Lichtdoorlatende golfplaten

Zeer sterke lichtdoorlatende golfplaten zijn een goede oplossing voor daken waarbij het belangrijk is dat er daglicht naar binnen valt. De enkelwandige of meerwandig (isolerende) lichtplaten worden veel gebruikt voor overkappingen, schuurtjes, stallen of serres. Meestal in afwisseling met vezelcement golfplaten, maar ook op daken met alleen deze lichtdoorlatende plaat. Kuras heeft deze platen op voorraad en worden dus snel geleverd.

Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lichtdoorlatende dakplaten van topkwaliteit

Wilt u uw stal, hal, carport, tuinhuis of andere ruimte voorzien van daglicht? Dan kunt u het beste gebruik maken van lichtdoorlatende platen. Onze lichtdoorlatende golfplaten zijn gemaakt van polycarbonaat: ze zijn stevig, hard en kunnen tegen hoge temperaturen. Door hun transparantie laten ze veel licht door.

Geïsoleerde golfplaten

De lichtdoorlatende dakplaat heeft een isolatiewaarde van 3,33 W/m2 C. De platen zijn dan ook in meerdere lagen opgebouwd, waardoor u duurzamer bouwt dan wanneer u een enkelwandige transparante dakplaat gebruikt.

Lichtplaten in iedere formaat

Van klein tot groot, onze lichtdoorlatende golfplaten komen in ieder gewenst (en gangbaar) formaat. Van 122 tot 305 cm lang, en direct uit voorraad leverbaar.

De dakplaten hebben 177/51 profiel.