Binnenwandpanelen

Voor het isoleren van wanden heeft Kuras binnenwandpanelen in het assortiment. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent vandaag besteld, morgen op de bouwplaats.*

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Steenwol panelen

Steenwol is een uitstekend materiaal voor isolerende en brandwerende muren. Voor wanden is dit de juiste keuze. En ook het Kuras-basispaneel hebben we uit voorraad leverbaar in diverse lengtes. De bouwer kan kiezen tussen 40, 60 of 80 mm. Zoals gezegd: het aanbod binnenwandpanelen is groot. Dat kunnen wij bij Kuras zo in stand houden dankzij de goede samenwerking met verschillende leveranciers.

Sandwichpanelen voor binnenwand

De naam sandwichpaneel komt van de structuur van de platen, die ook veel gebruikt worden als binnenwandpanelen. Tussen een binnenplaat en een buitenplaat zit, als in een sandwich, isolatiemateriaal als steenwol, PIR of PUR. Zo heeft u met een paar eenvoudige montagehandelingen snel en goedkoop een complete muur gebouwd. Kuras levert binnenwandpanelen met verschillende brandvertraging en isolatiewaarden. Onze ervaren productadviseurs helpen u graag op weg in ons assortiment.

De beste binnenwandpanelen

Vanuit Kootwijkerbroek levert Kuras snel en flexibel alles voor dak en wand. Bestelt u vandaag, dan kunt u uw bestelling morgen op de bouwplaats verwachten. Dit voorkomt onnodige vertraging in uw bouwproject. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring op de bouwmarkt, en weten precies wat de actuele stand van zaken is, ook op het gebied van binnenwandpanelen. Dankzij de goede contacten met leveranciers in heel Europa kunnen we snel en flexibel aan de wensen van bouwers tegemoet komen.

Goed advies

Onze persoonlijke productadviseurs helpen u graag verder bij het uitzoeken van de panelen voor uw te bouwen wand. In ons magazijn in Kootwijkerbroek hebben we alle grote merken op voorraad. Evenals het bevestigingsmateriaal en hetgereedschap, maar ook het zetwerk ligt binnen 24 uur voor u klaar. Neem voor details gerust contact met ons op via 06-46452375 (WhatsApp), telefoon 0342-442828 of info@kuras.nl.