Vezelcement golfplaten

Kuras heeft een kwalitatief en ruim assortiment aan vezelcement golfplaten beschikbaar.  Vezelcement golfplaten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De beschutting is hierdoor optimaal en het vocht en geluid wordt geminimaliseerd ten opzichte van andere soorten dakbedekking. Voor vrijwel alle hellende daken hebben wij vezelcement golfplaten beschikbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Toepassing van vezelcement golfplaten

Vezelcement is een uniek en duurzaam materiaal met eindeloos veel toepassingen. Het materiaal vezelcement bestaat uit een combinatie van versterkingsvezels, toeslagstoffen, water en cement. De vezelcement golfplaten, ook wel cementgebonden golfplaten genoemd, zijn zo ontworpen, dat ze bijdragen aan een aangename leefomgeving voor mens en dier. Zo zijn de golfplaten geluiddempend, waardoor u zelfs bij hevige regenval geen geluidshinder ervaart. De vezelcement golfplaten zijn ook ademend, waardoor de vorming van condens sterk wordt geminimaliseerd.

Voor verschillende toepassingen hebben wij verschillende vezelcement golfplaten beschikbaar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar golfplaten voor een dak met een lage helling? Dan zijn deze Eternit golfplaten wellicht de juiste keuze. Deze Neptunus vezelcement golfplaten zijn juist voor de landbouw en industriebouw onmisbaar. Onze Kuras specialisten staan altijd voor u klaar en adviseren u graag!

Kwalitatieve vezelcement golfplaten

De vezelcement golfplaten in het assortiment van Kuras voldoen aan alle kwaliteitseisen. Hierdoor bent u verzekerd van een goed product, wat sterk en slagvast is. Het produceren van de golfplaten gebeurt uiterst zorgvuldig. Iedere golfplaat wordt afzonderlijk getrild en geperst onder hoge druk. Een oersterke en hoogwaardige golfplaat voor vrijwel ieder hellend dak is het resultaat. De samenstelling en de duurzame eigenschappen van de vezelcement golfplaten, zorgen dat deze jarenlang meegaan.

Voordelen vezelcement golfplaten

Vezelcement golfplaten bieden veel voordelen. Zo zijn de platen:

 • Geluiddempend
 • Ademend, waardoor condensvorming sterk geminimaliseerd wordt
 • Duurzaam
 • Asbestvrij
 • Lange levensduur
 • Brandwerend
 • In diverse formaten verkrijgbaar

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat vezelcement golfplaten uitermate geschikt zijn als dakbedekking voor bijvoorbeeld stallen of maneges. Ook zijn ze een goede vervanger van een astbesthoudend dak.

vezelcement golfplaten dak

Vezelcement golfplaten bestelt u bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel. Vezelcement golfplaten mogen in dit assortiment uiteraard niet ontbreken. We bieden u op het gebied van deze golfplaten een grote diversiteit aan mogelijkheden en opties. Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project of klus. Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag