Resitrix dakbedekking

Bent u op zoek naar dakbedekking voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Bij Kuras vindt u diverse soorten en merken dakbedekking, waaronder Resitrix dakbedekking. Resitrix biedt al meer dan 35 jaar duurzame en betrouwbare EPDM systemen aan voor platte daken en gevels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Resitrix dakbedekking eigenschappen

De Resitrix dakbedekking EPDM bestaat uit een unieke combinatie van materialen: hoogpolymeer SBS en EPDM. Deze samenstelling zorgt voor de volgende producteigenschappen:

 

  • De Resitrix dakbedekking gaat extreem lang mee. Een SKZ-studie heeft uitgewezen dat de gebruiksduur meer dan 50 jaar is.
  • Het materiaal is blijvend elastisch en heeft een flexibiliteit tot 500%.
  • Resitrix heeft hoog gebruiksgemak, een uitstekende kwaliteit en optimale duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De Resitrix dakbedekking is dan ook EPD gecertificeerd.
  • Het materiaal is eenvoudig en veilig te verwerken, zonder open vuur.
  • Het materiaal is vrij van weekmakers.

Resitrix dakbedekking toepassingen

De meest bekende toepassingen van Resitrix dakbedekking zijn de afdichting van platte daken en gevels, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Hierbij zijn de toepassingsmogelijkheden uitlopend.

 

De Resitrix dakbedekking kan mechanisch worden bevestigd, losliggend met ballast worden gebruikt of in een gekleefd systeem worden toegepast. Wat de beste bevestigingsmethode is voor uw situatie hangt af van het type daksysteem, van de ondergrond en van de windbelasting.

Resitrix dakbedekking bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras biedt Resitrix dakbedekking aan. Voor alles omtrent dak, wand en gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Komt u er niet uit? Dan staan wij altijd voor u klaar om te helpen en adviseren.

 

Voordelen van Resitrix dakbedekking bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag