Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Finish staalplaten

Finish staalplaten, geproduceerd door Finish Profiles Group in Purmerend, zijn efficiënte en duurzame staalplaten met tal van oplossingen. Aan zowel bedrijven als particulieren worden de staalplaten geleverd, waarbij een uitmuntende kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service centraal staan. Kuras is uw specialist voor dak, wand en gevel. Voor deze drie toepassingen hebben wij Finish staalplaten beschikbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Finish staalplaten voor daken

Finish Profiles Group levert diverse soorten staalplaten, onder andere de dakplaten. Kuras zorgt dat een bouwer snel aan de slag kan met de Finish staalplaten door deze snel te leveren. Finish staalplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn het staal en de coatings afkomstig van Tata Steel uit IJmuiden.

Finish staalplaten voor wanden

Het materiaal voor de wanden van uw pand of gebouw moet van uitstekende kwaliteit zijn, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn de Finish staalplaten een prima materiaalkeuze! Jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige dak- en gevelbeplating heeft gezorgd dat Finish Profiles kwalitatieve staalplaten levert.

Finish staalplaten voor gevels

Vrijwel geen een gevel is gelijk aan de ander, daarom levert Kuras gevelplaten met verschillende profielen en isolatiematerialen. Onder andere de kwalitatieve Finish staalplaten vindt u in ons assortiment terug. Zo is er voor iedere gevel een geschikte staalplaat beschikbaar.

Finish staalplaten bestelt u bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook de Finish staalplaten! Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project of klus.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder staalplaten van Finish

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag