Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Eternit golfplaten

Eternit golfplaten bieden iedere bouwer gegarandeerd uitstekende kwaliteit. Bij Eternit staat een uitmuntende productkwaliteit namelijk altijd centraal, gecombineerd met zeer goede service en een lange garantieperiode.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Eternit golfplaten eigenschappen

De Eternit golfplaten zijn ontwikkeld met het welzijn van mens en dier in het achterhoofd,  ontworpen met de beste garanties voor een gebouw en ze beschikken over een zeer lange levensduur. In veel verschillende omstandigheden bewijzen Eternit golfplaten zich al jarenlang. De golfplaten van Eternit hebben daarnaast de volgende eigenschappen:

 • De golfplaten zijn absoluut roestvrij
 • De Eternit platen hebben een geluiddempende werking
 • De golfplaten minimaliseren de condens

 

Met meer dan een eeuw ervaring in vezelcement dakmaterialen en gevelmaterialen is Eternit een betrouwbare leverancier voor ieder project. Bij Eternit staat een uitmuntende productkwaliteit centraal, samen met een zeer goede service en een lange garantieperiode. Eternit is marktleider in duurzame oplossingen voor dak en gevel.

Eternit golfplaten assortiment

Met Eternit vezelcement golfplaten bent u verzekerd van een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig dak. Er is een breed assortiment beschikbaar, waardoor er altijd een variant is die bij uw project past. Eternit heeft een verfijnd productassortiment, waarbij altijd wordt gestreefd naar verbetering van duurzaamheid, technische en esthetische aspecten.

Eternit golfplaten bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel. Ook de Eternit golfplaten zijn bij ons eenvoudig te bestellen. De voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Eternit

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag