Icopal dakbedekking

Icopal is een fabrikant met een breed aanbod in dakbedekking. Het Icopal dakbedekking assortiment bestaat onder andere uit bitumen, dakpannen en synthetische dakbedekking. De nadruk ligt bij Icopal dakbedekking op duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Kuras biedt diverse Icopal dakbedekkingsproducten aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toepassing van Icopal dakbedekking

Icopal dakbedekking is toepasbaar bij platte en bij hellende daken, bij nieuwbouw daken en bij renovatieprojecten. De dakbedekking van Icopal is een eenlaagse toepassing voor deze daken. Het materiaal kunt u mechanisch bevestigen, losliggend ballasten of koud kleven.

 

Icopal dakbedekking heeft een eigen unieke laagdikte, gecombineerd met sterkte en flexibiliteit. Dit zorgt dat dit materiaal tot in detail te verwerken is. Behalve dat het materiaal ijzersterk en flexibel is, is het materiaal ook licht in gewicht, betrouwbaar, veilig verwerkbaar, duurzaam en recyclebaar.

Icopal dakbedekking als onderdeel van BMI Group

Icopal is een onderdeel van de BMI Group (Braas Monier en Icopal). BMI Group is in zijn totaliteit de grootste producent van dakbedekkingssystemen (platte en hellende daken) in Europa. Meer dan 165 jaar ervaring heeft dit bedrijf de marktleider gemaakt in dakbedekking en waterdichte oplossingen.

Icopal dakbedekking bestelt u bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook Icopal dakbedekking vindt u in ons assortiment. Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project of klus.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Icopal

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag