Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

SAB-profiel

SAB-profiel voor daken en gevels

SAB-profiel levert alles voor daken, gevels en wanden. Denk aan gevelplaten, dakplaten, sandwichpanelen en binnendozen. SAB-profiel is een toonaangevende Nederlandse fabrikant, met een bewezen staat van dienst. Alle producten in het assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en worden volgens de laatste normen geproduceerd. De SAB-profiel oplossingen zijn terug te vinden in gevels en daken van sporthallen, bedrijfsgebouwen, stallen en agrarische gebouwen.

SAB-profiel gevelplaten

De SAB-profiel gevelplaten / profielplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en profielen, en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. De gevelplaten zijn daardoor zeer breed toepasbaar. De stalen platen kunnen met een gangbaar trapeziumprofiel worden geleverd of met een golfprofiel. SAB-profiel geeft u een zeer ruime keuze in gevelplaten voor ieder project.

SAB-profiel dakplaten

SAB-profiel levert graag complete oplossingen. De SAB dakplaten sluiten dan ook naadloos aan bij de SAB-profiel gevelplaten. Ook voor de dakplaten geldt dat er verschillende afmetingen beschikbaar zijn. Het assortiment van SAB-profiel dakplaten omvat koud- en warmdakplaten.

SAB-profiel sandwichpanelen

De SAB-profiel PIR sandwichpanelen zijn geschikt voor gevel- en daktoepassingen. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar. De sandwichpanelen hebben een uitstekende isolatiewaarde, zijn brandwerend en hebben een lange levensduur. De verschillende coating- en kleuropties, de verschillende beschikbare maten en de verschillende gewichten zorgen voor een tal van mogelijkheden.

SAB-profiel binnendozen

Binnendozen zijn u-vormige zelfdragende bouwelementen die u gemakkelijk op een (staal)constructie kunt bevestigen. SAB-profiel binnendozen geven een grote vrijheid bij het kiezen en monteren van de beplating. De binnendozen van SAB-profiel zijn brandwerend (mits voorzien van steen- of glaswol) en uitstekend isolerend.

SAB-profiel bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook het SAB-profiel assortiment is bij ons eenvoudig te bestellen.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder SAB-profiel

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag