SAB Profiel

SAB-profiel voor daken en gevels

Kuras levert alles voor Dak en Wand. Zo leveren we gevel-, dakplaten, sandwichpanelen en binnendozen van SAB-profiel. Deze Nederlandse fabrikant is een toonaangevende speler in de markt voor dak, wand en gevel oplossingen. De oplossingen van SAB-profiel vind je terug in gevels en daken van sporthallen, bedrijfsgebouwen, maar ook veel in stallen en agrarische gebouwen.

De dak en wand oplossingen van SAB-profiel 

SAB-profiel levert een complete oplossing voor dak, gevel en wand. Van de hoogste kwaliteit en volgen de laatste normen geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Sandwichpanelen, uitgebreide assortiment PIR sandwichpanelen, geschikt voor gevel- en daktoepassingen. Brandwerend en met een lange levensduur.
  • SAB binnendozen, brandwerend (mits voorzien van steen- of glaswol) en uitstekend isolerend. 
  • Stalen gevelplaten en profielplaten, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en profielen, als bijvoorbeeld trapezium en golfprofielen. De platen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast
  • SAB dakplaten, assortiment dat goed aansluit bij de gevelplaten van SAB. Keuze uit koud- als warmdakplaten.

 

Wil je meer weten over de oplossingen van SAB profiel? Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden. Ze helpen je graag de beste toepassing te kiezen voor je dak en wand vraagstuk.