EQUITONE gevelmaterialen

Equitone gevelmaterialen zijn ontwikkeld voor en door architecten. Al sinds de jaren ‘50 produceert en ontwikkelt Equitone vezelcement gevelmaterialen. Deze jarenlange ervaring zien we duidelijk terug in het eindproduct. Equitone gevelmaterialen verzorgen namelijk een hedendaagse, stijlvolle gevel waarbij het karakter van een woning of pand centraal staat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

EQUITONE gevelbekleding met karakter

EQUITONE gevelbekleding zijn in de massa gekleurde vezelcementplaten. We zien licht geschuurde oppervlaktes met natuurlijke kleurschakeringen terug. Ieder paneel is uniek, ieder paneel kenmerkt zich door de ruwe, niet-gepolierde vezelcement textuur.

Kortom, EQUITONE gevelbekleding hebben een bijzonder eerlijke uitstraling en zijn bepalend voor het karakter van uw pand of woning. Bij Kuras vindt u een groot assortiment aan EQUITONE gevelmaterialen.

EQUITONE gevelbekleding van vezelcement

EQUITONE gevelbekleding zijn gemaakt door hout- en textielvezels te mengen met cement, kalk en zand. Samen zorgt dit voor het ijzersterke, duurzame en unieke vezelcement. Door EQUITONE gevelbekleding te gebruiken is uw pand of woning bestand tegen ruig weer en heeft u geen last van rot of schimmel.

Het EQUITONE vezelcement is zo dun als glas, zo hard als steen, zo sterk als beton en zo universeel als hout. 

EQUITONE gevelbekleding bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, waaronder de karakteristieke EQUITONE gevelbekleding. Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project of klus.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag