Profielplaten

Op het gebied van staalplaten heeft Kuras talloze mogelijkheden. Of het nu om een agrarisch of een industrieel gebouw gaat, wij hebben de juiste dakplaten en gevelplaten in huis.

Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Snelle levering, uit voorraad leverbaar
    • Gratis retourneren
    • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dakplaten

Kuras heeft een grote voorraad dakplaten in huis. De bouwer is zo altijd snel geholpen. We kunnen flexibel meebewegen met de wensen van de klant, zo leveren we desgewenst de volgende dag al op de bouwplaats. Dit komt door de goede samenwerking met leveranciers. In het hele land gebruiken bouwers platen van deze leveranciers voor platte en hellende daken en plafonds. We leveren staalplaten, al dan niet met isolatie, voor bedrijfspanden, stallen, schuren en hallen.

Gevelplaten

We hebben damwandplaten en gevelplaten met verschillende profielen en isolatiematerialen in ons assortiment. Een veel verkochte staalplaat is een gevelplaat met een potdekselprofiel. Deze gevelplaten hebben het uiterlijk van over elkaar heen gemonteerde planken. Ze zijn natuurlijk wel van metaal, zo de bouwer en gebruiker de voordelen geniet van staalplaten. Ze zijn onderhoudsarm, brandvrij en goed betaalbaar. Gebouwen waarbij isolatie belangrijk is, bevatten vaak gevelplaten met sandwichstructuur. Tussen twee stalen platen bevindt zich PIR- of PUR-schuim. Dit zorgt ervoor dat kou buiten blijft, en warmte binnen.

Gratis advies

Reden genoeg dus om voor een staalplaten dak, eventueel met isolatie, eens een kijkje te nemen in de voorraad van Kuras in Kootwijkerbroek. Wij maken gebruik van een jarenlange ervaring in de bouwmarkt. Hierdoor weten we precies wat de markt nodig heeft, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in de bouwwereld. Onze gehele assortiment is in onze webshop te vinden. Let ook eens op de uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Neem gerust een kijkje en vraag een offerte aan. En komt u er niet uit? Dan horen we dat graag van u. Onze ervaren medewerkers helpen u graag op weg in onze grote voorraad. Kuras levert desgewenst ook bevestigingsmateriaal en gereedschap, en alle andere toebehoren. We zijn bereikbaar via 06-46452375 (WhatsApp), gewone telefoon 0342-442828 of e-mail: info@kuras.nl.