Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Staalplaten

Kuras heeft talloze mogelijkheden op het gebied van staalplaten. Of het nu om een agrarisch of een industrieel gebouw gaat, wij hebben de juiste dakplaten en gevelplaten in huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 77

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Dakplaten

Kuras heeft een grote voorraad dakplaten in huis. Wij zorgen dat de bouwer altijd snel geholpen is. We bewegen flexibel mee met de wensen van de klant, en kunnen indien gewenst de dakplaten de volgende dag al op de bouwplaats leveren. Dit komt door de goede samenwerking die Kuras heeft met verschillende leveranciers. In het hele land gebruiken bouwers dakplaten van deze leveranciers voor platte en hellende daken en plafonds. Staalplaten leveren we, al dan niet met isolatie, voor bedrijfspanden, stallen, schuren en hallen.

Gevelplaten

Kuras heeft damwandplaten en gevelplaten met verschillende profielen en isolatiematerialen in het assortiment. Een veel verkochte staalplaat is een gevelplaat met een potdekselprofiel. Deze gevelplaten hebben het uiterlijk van over elkaar heen gemonteerde planken, maar zijn natuurlijk wel van staal. De bouwer en de gebruiker
profiteren zo van de voordelen van staalplaten; onderhoudsarm, brandvrij en goed betaalbaar.
Gebouwen waarbij isolatie belangrijk is bevatten vaak gevelplaten met sandwichstructuur. Tussen twee stalen platen bevindt zich PIR- of PUR-schuim. Dit zorgt ervoor dat kou buiten blijft, en warmte binnen.

Gratis advies

Neem voor een dak van staalplaten, eventueel met isolatie, eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Kuras in Barneveld. Omdat we jarenlange ervaring hebben in de bouwwereld, weten we precies wat de markt nodig heeft en wat de laatste ontwikkelingen zijn. Ons hele assortiment is terug te vinden in onze webshop met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Komt u er niet uit? Dan horen we dat graag van u. Onze ervaren medewerkers helpen u graag op weg in onze grote voorraad. Kuras levert desgewenst ook bevestigingsmateriaal en gereedschap, en alle andere toebehoren. We zijn bereikbaar via 06-46452375
(WhatsApp), gewone telefoon 0342-442828 of e-mail: info@kuras.nl.

Veelgestelde vragen
Hoe behandel je een gepoedercoate staalplaat?

Wilt u gepoedercoat materiaal schoonmaken? Gebruik dan een doek of zachte borstel. U dient daarbij lauw water of water met een milde zeepoplossing te gebruiken. Hiermee maakt u het oppervlak schoon. Bijtende schoonmaakmiddelen mogen nooit gebruikt worden. Na het schoonmaken maakt u het opnieuw nat en daarna droog.

Hoe dik is het dunste/dikste staalplaat?

De dunste staalplaat in het assortiment van Kuras is 0.5mm dik. Het dikste staalplaat is 1,5mm.