Gevelisolatie

Gevelisolatie is een vast terugkerend onderdeel bij de bouw van panden en gebouwen. Gevelisolatie zorgt voor een energiebesparing en voor een goede uitstraling van de buitenzijde van een pand. Het is de manier om koudebruggen en valse tocht weg te werken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Gevelisolatie materialen

In het Kuras assortiment zijn diverse isolatiematerialen opgenomen die geschikt zijn voor gevelisolatie:

  • Powerwall → geschikt voor de thermische isolatie van geventileerde gevels. Powerwall biedt talloze gevelbekleding mogelijkheden voor nieuwbouw en renovatieprojecten.
  • Eurowall → bij uitstek geschikt voor de thermische isolatie van een traditionele spouwmuur. Eenvoudig te monteren.
  • Eurowall Xentro → speciaal ontwikkeld voor de thermische isolatie van traditionele spouwmuren.
  • Eurothane G → geschikt voor de thermische isolatie aan de binnenzijde van een gebouw.

Een gevel kan bij de binnenmuur of bij de buitenmuur worden geïsoleerd. Voor beide mogelijkheden heeft Kuras het geschikte gevelisolatie materiaal beschikbaar.

Kuras levert gevelisolatie voor een binnendoos waarmee een rc van 4,5 gehaald kan worden. Deze rc van 4,5 is een eis in het bouwbesluit.

Voordelen gevelisolatie

Gevelisolatie wordt toegepast om een optimaal binnenklimaat te kunnen verwezenlijken, waarbij het energieverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden. Gevelisolatie is daarnaast een gemakkelijke manier om koudebruggen weg te werken, om schimmelvorming tegen te gaan en om het comfort in een gebouw te verhogen.

Bestel gevelisolatie materiaal bij Kuras

Kuras heeft jarenlange ervaring in de bouwwereld. We weten dan precies wat er speelt, wat de markt nodig heeft en wat de laatste ontwikkelingen zijn. Ons hele isolatie assortiment is terug te vinden in onze webshop met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Komt u er niet uit? Onze ervaren specialisten helpen u graag op weg. We zijn bereikbaar via 06-46452375 (WhatsApp), telefoon 0342-442828 of e-mail: info@kuras.nl.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment gevelisolatie materiaal

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag