Vloerisolatie

Een goed geïsoleerde vloer houdt vocht en kou vanuit de kruipruimte tegen. Hierdoor verbetert het klimaat in panden en gebouwen en is het energieverbruik lager. Kuras levert al het materiaal wat nodig is voor een hoogwaardige vloerisolatie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vloerisolatie materiaal

Welk materiaal vloerisolatie u nodig heeft is afhankelijk van uw situatie. Kuras biedt diverse Recticel isolatiematerialen aan voor de vloerisolatie.

  • Recticel Eurofloor → speciaal ontwikkeld voor thermische vloerisolatie. Kan op een ondervloer of op een constructievloer worden aangebracht.
  • Recticel Eurofloor 300 → speciaal ontwikkeld voor thermische vloerisolatie met een hoge eis omtrent de drukbelasting. Kan op een ondervloer of op een constructievloer worden aangebracht.
  • Recticel Eurofloor Xentro → speciaal ontwikkeld voor thermische vloerisolatie met een hoge eis omtrent de warmteweerstand. Geschikt voor vloeren waarbij maar weinig ruimte beschikbaar is. Kan op een ondervloer of op een constructievloer worden aangebracht.

Vloerisolatie materialen bij Kuras

Kuras heeft jarenlange ervaring in de bouwwereld. Bij vrijwel alle bouwgerelateerde vraagstukken en projecten kunnen onze ervaren specialisten u helpen en van advies voorzien. Rondom de vloerisolatie bieden we u alle benodigde materialen, onderdelen en toebehoren aan die u nodig heeft.

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een ruim aanbod vloerisolatie materialen

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag