Damwandplaten voor dak en gevel

Kuras levert stalen damwandplaten met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. De damwandplaten (stalen platen voor wand en dak) kunnen geleverd worden met verschillende profielen. Ons assortiment is bijzonder groot, doordat we intensief samenwerken met ervaren producenten van damwandplaten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 22

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en een
  offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
Pagina
per pagina

Mogelijkheden van damwand staalplaten

Met stalen damwandplaten kunt u als bouwer veel kanten op. Van deze stalen platen zijn namelijk varianten beschikbaar voor daken, gevels en wanden. De damwand staalplaten zijn daarnaast ook verkrijgbaar met diverse coatings, in diverse kleuren en in diverse vormen en maten.

 

De platen worden niet alleen ingezet voor huizen en gebouwen, maar ook bij de bouw en renovatie van hallen en stallen is het een populaire oplossing. Steeds vaker kiezen bouwers ervoor om damwand staalplaten in te zetten in plaats van dakpannen. Waarom? Damwand platen zijn een makkelijke en relatief voordelige oplossing, met een grote diversiteit aan mogelijkheden.

Het gebruik van damwand staalplaten

Damwand staalplaten zijn gemakkelijk te monteren. Maar, ook na de montage zult u profijt hebben van deze staalplaten. De platen zijn namelijk gegarandeerd waterdicht, vragen zeer weinig onderhoud en gaan lang mee.

Advies over damwand staalplaten

Kuras heeft jarenlange ervaring in de bouwwereld. Bij vrijwel alle bouwgerelateerde vraagstukken en projecten kunnen onze ervaren specialisten u helpen en van advies voorzien. Het hele damwand staalplaten assortiment kunt u terug te vinden in onze webshop met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

Nog meer voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment staalplaten

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag