Loopdeuren

De loopdeuren in het assortiment van Kuras zijn geschikt voor gebruik als binnen- en als buitendeur. Ze zijn gemaakt van 40 mm sandwichpanelen, waardoor ze optimale isolatie bieden en zeer geschikt zijn als loopdeuren voor stallen, loodsen of bedrijfshallen.     

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

    Advies en
    een offerte op maat?

per pagina

Sandwichpaneel deuren

De sandwichpaneel deuren van Kuras zijn duurzaam en slijtvast. Het oppervlak van het sandwichpaneel is vuilwerend. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk schoonmaken met een sopje of een hogedrukspuit. En de rubberen afdichting maakt de deuren tochtvrij, wat een sandwichpaneel deur de ideale staldeur, loodsdeur of haldeur maakt.

Staldeuren

Bij stalinrichting is het met name belangrijk dat de staldeuren stevig zijn, goed isoleren en onderhoudsvrij zijn. De vuilwerende sandwichpaneel deuren van Kuras zijn in dit geval de perfecte keuze. Bovendien is het belangrijk dat de kleur van de buitendeur past bij de rest van het pand. De loopdeuren van Kuras zijn in meerdere standaardkleuren verkrijgbaar. Hierdoor is er vrijwel altijd een optie beschikbaar die aansluit bij de stijl van uw stal.