Warmdak profielen

Kuras heeft een uitgebreid assortiment sandwichpanelen direct op voorraad. Afhankelijk van de toepassing kan ieder merk sandwichpaneel een uitstekende keus zijn, want alle merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onze eigen Kuras sandwichpanelen zijn op basis van onze jarenlange kennis en expertise ontworpen en voor velen dan ook een veelgebruikt product.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kuras sandwichpanelen binnenwand

Onze Kuras sandwichpanelen voor de binnenwand zijn door de constructie zeer geschikt als scheidingswand in hallen en stallen of als binnenwand van een koelcel. De Kuras sandwichpanelen zijn zo ontwikkeld dat de isolatiewaarden hoog zijn en het gewicht van de panelen laag. De hoge isolatiewaarde zorgt dat u een pand vrij houdt van vorst en dat binnen de juiste temperatuur kan worden ingesteld en behouden.

 

De panelen zijn zowel horizontaal als verticaal inzetbaar. Het dichtband in de voeg is eenvoudig comprimeerbaar en biedt een nagenoeg perfecte luchtdichtheid.

Kuras sandwichpanelen steenwol

In onze eigen Kuras collectie sandwichpanelen vindt u ook een zeer goed isolerend en brandwerend steenwol sandwichpaneel. Dit paneel is beschikbaar in meerdere maten en kleuren, waardoor het product breed inzetbaar is.

 

De Kuras sandwichpanelen steenwol zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Doordat we direct uit voorraad leveren, heeft u uw bestelling snel binnen op uw bouwlocatie.

Kuras sandwichpanelen, eenvoudig te bestellen

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook onze eigen Kuras sandwichpanelen. Als u er niet uit komt, helpt onze persoonlijke productadviseur u graag bij het uitzoeken van de voor u geschikte sandwichpanelen. We leveren niet alleen de sandwichpanelen zelf, ook voor de verschillende bevestigingsmaterialen en voor zetwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag