Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Staalplaat schroeven

Bent u op zoek naar manieren om damwand, staalplaten of zetwerk stevig en waterdicht te bevestigen? Voor het bevestigen van staalplaten is bevestigingsmateriaal vereist. Kuras weet als geen ander welk bevestigingsmateriaal nodig is en wat het beste materiaal is. Kuras heeft dan ook een ruim aanbod in damwand- en staalplaat schroeven voorradig.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Damwandschroeven rvs

Kuras heeft damwandschroeven rvs voorradig die geschikt zijn voor de bevestiging van damwanden. Deze schroeven zijn perfect voor de stevige montage van damwanden. De schroeven zijn zelfborend en hebben dan ook het grote voordeel dat u zelf niet hoeft voor te boren.

 

Op zoek naar andere materialen zoals damwandpanelen of gevelmaterialen? Bekijk het aanbod van Kuras!

Kuras voor al uw damwandschroeven

Veranker uw damwanden met damwandschroeven rvs van Kuras. Wij hebben verschillende damwandschroeven op voorraad in ons magazijn in Kootwijkerbroek. Niet alleen leveren we deze damwandschroeven, ook helpen we u graag aan onder andere golfplaten en sandwichpanelen voor uw klus.

 

Ervaar de voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag