Warmdak profielen

Een warmdak is een geïsoleerd dak systeem. Dit systeem bestaat uit een geprofileerde warmdak profiel staalplaat met een isolatielaag en een waterdichte afwerking. In het Kuras assortiment treft u diverse kwalitatieve warmdak profielen aan die u bij uw bouwproject kunt gebruiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ruime keuze uit kleuren en maatvoeringen

  Advies en
  een offerte op maat?

  • Snelle levering uit voorraad
  • Eenvoudig retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 342 442 828
per pagina

Warmdak profielen voor een geïsoleerd dak

Een warmdak constructie bestaat uit een warmdak profielplaat, het isolatiepakket en de waterdichte dakafwerking. Deze constructie levert een goed geïsoleerd vlak dak op. De warmdak profielplaten zijn hierbij een essentieel onderdeel, dit is het dragende onderdeel bij het realiseren van een goed geïsoleerd vlak dak.

Warmdak profielen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, maten, soorten en kleuren. Bij keuze voor een geprofileerde warmdakplaat moet u rekening houden met de belasting, de veiligheidsklasse en de doorbuigingseisen. De overspanning, belastbaarheid en uitstraling kunnen per profiel verschillen.

De warmdak profielen in het assortiment van Kuras zijn allemaal van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een krachtig, robuust opbouwsysteem bij de bedekking van uw dak.

Warmdak profielen bij Kuras

Kuras levert alles voor daken, wanden en gevels. Onder andere de warmdak profielen zijn zijn bij ons eenvoudig te bestellen. De voordelen van bestellen bij Kuras:

 

✓ Een groot assortiment A-merken

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag