Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

SAB sandwichpanelen

SAB-profiel is leverancier van een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, waaronder PIR sandwichpanelen. Deze sandwichpanelen kennen een brede inzetbaarheid voor zowel gevel- als daktoepassingen. Als toonaangevende Nederlandse fabrikant, heeft SAB-profiel een bewezen staat van dienst. Alle producten in het assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en worden volgens de laatste normen geproduceerd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eigenschappen van SAB sandwichpanelen

De SAB PIR sandwichpanelen zijn geschikt voor gevel- en daktoepassingen. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar. De sandwichpanelen hebben een uitstekende isolatiewaarde, zijn brandwerend en hebben een lange levensduur.

 

De sandwichpanelen van SAB zijn eenvoudig te bevestigen aan de achterconstructie. Dit is niet alleen makkelijk op het moment van montage, maar mocht het zo zijn dat u later wilt uitbreiden of aanpassen, dan is dat relatief eenvoudig en goedkoop.

 

De verschillende coating- en kleuropties, de verschillende beschikbare maten en de verschillende gewichten zorgen voor een tal van mogelijkheden.

SAB sandwichpanelen bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook het SAB-profiel sandwichpaneel assortiment is bij ons eenvoudig te bestellen.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder SAB-profiel

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag