Afbeelding

Alles voor dak en wand

Kuras Kruiningen

Ontdek Kuras, dé specialist in hoogwaardige bouwmaterialen voor dak, wand en gevel.
Onze klanten waarderen onze service, snelle levertijd en uitstekende prijskwaliteitverhouding. Ons servicelevel ligt nu nog hoger, dankzij de opening van onze nieuwe vestiging in Kruiningen.


Alles op voorraad Groot magazijn. A-merken
Binnen 1-2 werkdagen geleverd Ook bij ons af te halen
Vaste klant = extra korting Profiteer extra als vaste klant
Persoonlijk productadvies Bel 0113 745 755

Groot assortiment

Gespecialiseerde groothandel

Kuras is al ruim vijftien jaar dé leverancier voor alles dat met dak, wand en gevel te maken heeft. Onze ruime voorraad, persoonlijk advies en uitgebreid assortiment in de beste merken, draagt er al jaren aan bij dat zowel professionals als particulieren ons goed weten te vinden.

Wij leveren onder andere vezelcement golfplaten en bijbehorende lichtplaten, sandwichpanelen, isolatiematerialen, gevelbekleding, dakbedekking en nog veel meer materialen voor montage en afwerking van panden, huizen, schuren en stallen. Dit betrekken we via vaste, betrouwbare leveranciers. Met onze diepte in het assortiment onderscheidt Kuras zich en zijn we veel meer dan zomaar een bouwmarkt. Elk montagebedrijf, elke skeletbouwer, iedere dakdekker of particulier vindt bij ons het totale pakket. Een ander voordeel: doordat de bouwer maar één aanspreekpunt heeft, sluiten de producten goed bij elkaar aan en koopt hij efficiënt in.

Kuras Kruiningen is een gespecialiseerde bouwmaterialen groothandel. Met de vestiging in Kruiningen kunnen wij onze klanten in Zeeland, West-Brabant, België en Zuid-Holland nog beter bedienen. Wij leveren desgevraagd direct op de bouwplaats, maar vanuit ons centraal gevestigde magazijn kunnen we snel en flexibel bijleveren of onze klanten halen het af.

Contactgegevens Kuras Kruiningen
Stationsweg 8-C
4416 PJ Kruiningen
T: 0113 745 755
E: info@kuras.nl

Afbeelding
Afbeelding

Betrouwbare partners

Onze vestiging in Kruiningen, is net als Kuras Barneveld, zowel toegankelijk voor particuliere klanten als professionals uit de bouwwereld. We leveren niets in op ons productaanbod. Sterker nog; met onze nieuwe vestiging brengen we onze vertrouwde service en kwaliteit naar een optimaal niveau.

Onze samenwerking met toonaangevende producenten stelt ons in staat om een breed assortiment aan hoogwaardige producten te leveren. Kuras levert onder andere gevel-, wand- en dakbedekking van merken als SVK, Eternit, Recticel, SAB, Kingspan, Equitone en Rockpanel. Benieuwd naar ons volledige productaanbod? Bekijk alles in  onze uitgebreide webshop.

Vanuit onze vestigingen in Barneveld en Kruiningen bieden we een ruim assortiment aan topkwaliteit producten voor dak, wand en gevel.
Alle gangbare maten leveren we vanuit ons magazijn uit voorraad.
Zo bieden we optimale service, goede producten tegen scherpe prijzen en voorzien we in zeer snelle levering in een straal van 50 kilometer rondom Kruiningen.

Nu ook in jouw regio alles voor dak en wand

Kuras levert niet alleen zeer goede producten voor daken, wanden en gevels tegen een scherpe prijs. Goed advies en goede service zijn voor Kuras minstens zo belangrijk. 
De vraag naar goede en betaalbare producten voor daken, wanden en gevels groeide de laatste jaren in Zeeland, West-Brabant, België en Zuid-Holland. Onze nieuwe vestiging in Kruiningen biedt hierin uitkomst. 

De vezelcement golfplaten en bijbehorende lichtdoorlatende golfplaten, sandwichpanelen, isolatieproducten, dakbedekking en alle materialen voor montage en afdichting betrekken we via vaste, betrouwbare leveranciers.

Het is mogelijk om ons productaanbod in Kruiningen te bekijken en direct zelf af te halen. Vakkundige levering op de bouwplaats is ook mogelijk. In ons magazijn zorgen wij ervoor dat bestelde producten professioneel worden ingepakt en met de grootste zorg worden geladen en gelost. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in Kruiningen en ontdek alles voor uw dak, wand en gevel.

Hoe kunnen wij u helpen?

Zakelijk afnemer?

Vraag een inkoopaccount aan en profiteer van speciale inkoopkortingen voor vaste zakelijke afnemers.