Kuras BV is dé groothandel voor toelevering van dak-, wand-, gevel- en isolatiematerialen. Daarmee bedienen we klanten uit zowel Nederland als Duitsland en België. Om u het best van dienst te zijn, blijven we volop ontwikkelen. Zo zijn we er trots op dat we specialist zijn op het gebied van de agrarische stallenbouw. Naast de vezelcement golfplaten van Eternit en SVK leveren we ook de isolatie voor de stallenbouw.

Bepaalde stallen, met name gebouwd voor het houden van kalveren of pluimvee, hebben vaak dakbedekking wat bestaat uit een aluminium onderdak in combinatie met glaswol isolatie en vezelcement golfplaten. Dit aluminium onderdak is in de basis een Stuco van 0.35mm dik en is verkrijgbaar in zowel een 18/76 golfprofiel als een 20/125 trapezium.

Voor deze Aluminium onderdak golfplaten hebben we vanaf januari 2022 een partnership met Aluform System GmbH & Co. uit Bernsdorf, Duitsland. Aluform is specialist op het gebied van aluminium dak- en gevelsystemen, met een focus op duurzaamheid en innovatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn bereikbaar via e-mail: Mail naar Arjan Bosch arjan@kuras.nl of Albert van der Berg albert@kuras.nl. Telefonisch bereikbaar zijn we via het nummer 0342-442828.

Kuras en Aluform samenwerking