Als specialist en groothandel voor dak, wand en gevel is Kuras BV dé partner voor Nederland, Duitsland en België. Voor een ruime keuzemogelijkheid op het gebied van daken is het dan ook belangrijk om ook hoogwaardige lichtstraten aan te bieden. Vanaf nu kunt u dan ook bij ons terecht voor maatwerk Alumon lichtstraten.

Met een lichtstraat brengt u natuurlijk licht vanuit uw dak in de ruimte. Alumon lichtstraten behoren tot de hoogste klasse als het gaat om kwaliteit en zijn daarom een goede keuze. Alumon lichtstraten zijn veelzijdig, eenvoudig te monteren en laten veel licht door.

Alumon lichtstraten worden op maat voor u gemaakt. Zo zijn ze per strekkende meter in uw gewenste lengte verkrijgbaar. De lichtstraat is eenvoudig te monteren, u krijgt al het montagemateriaal en een montage-instructie bij uw bestelling. Het enige wat u hoeft voor te bereiden is het bouwen van een stevige opstand, waar de lichtstraat op geplaatst kan worden. Alumon lichtstraten zijn voorzien van 10 jaar fabrieksgarantie. Garantiebepalingen zijn op aanvraag leverbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn bereikbaar via e-mail: Mail naar info@kuras.nl. Telefonisch bereikbaar zijn we via het nummer 0342-442828.

Alumon lichtstraat van Atlas Acomfa in samenwerking met Kuras