Het juiste materiaal vinden voor een project waar nieuwe gevelbekleding of materiaal voor dakbedekking nodig is, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De keuze aan merken en materialen is groot. Des te belangrijker om u goed te laten informeren. 

Het wordt vaak onderschat hoe belangrijk het is om een product eerst te zien, voordat het gebruikt wordt tijdens het bouwen of renoveren van een pand. Soms is het namelijk lastig in te schatten hoe een kleur precies uitvalt of wat de beste bouwoplossing is voor een bepaald project. In onze showroom is een ruim assortiment aan productsamples van sandwichpanelen, staalplaten, gevelbekleding en golfplaten aanwezig.

Onze showroom biedt ons de mogelijkheid om onze klanten optimaal te adviseren. Onze ervaring leert dat het prettig is om met elkaar in gesprek te gaan over bepaalde producten of materialen. Door onze jarenlange ervaring in de levering van materialen voor dak, wand en gevel vinden wij het belangrijk om onze klanten goed te informeren. In onze showroom bent u dan ook van harte welkom voor advies en vragen over de producten uit ons assortiment. 

Veel mogelijkheden met sandwichpanelen 

Kuras biedt een groot aanbod aan sandwichpanelen. Wij vinden het belangrijk dat u kiest voor het juiste product in de juiste kleur. Er zijn namelijk nogal wat kleuren en coatings verkrijgbaar. Sandwichpanelen zijn verkrijgbaar voor zowel dak-, wand- en gevelafwerking. Bekijk verschillende mogelijkheden voor het toepassen van sandwichpanelen in uw bouwproject in onze showroom en ontdek de eindeloze mogelijkheid aan kleuren en maten. 

Bekijk staalplaten in onze showroom

Benieuwd welke staalplaten geschikt zijn voor uw bouwproject? De adviseurs van Kuras helpen u graag met het maken van de beste keuze. In onze showroom bekijkt u koud- en warmdakplaten, gevelplaten, binnendozen en aluminium onderdak. Omdat er op het gebied van staalplaten veel mogelijk is en het assortiment aan kleuren en coatings groot is, begrijpen wij als geen ander dat het prettig is om te zien wat u aanschaft. Onze showroom biedt hierin uitkomst. 

Golfplaten 

Kuras is dé leverancier voor alle bouwbenodigdheden voor wanden, gevels en daken. Onze klanten hechten grote waarde aan ons ruime assortiment aan A-merken. Ook op het gebied van golfplaten is Kuras uw vertrouwde leverancier. Ontdek de vezelcement golfplaten van A-merken als Eternit en SVK in onze showroom. Valt de keuze op kunststof golfplaten of lichtdoorlatende golfplaten? Ook dan bent u bij Kuras aan het juiste adres. We laten graag zien welke opties het beste aansluiten bij uw bouwproject. 

Gevelbekleding 

Naast isoleren wordt ook duurzame gevelbekleding steeds belangrijker. Gevelbekleding moet naast praktisch ook vooral mooi zijn. Bij Kuras begrijpen wij dat als geen ander! Kom langs in onze showroom in het midden van Nederland en bekijk welke eindeloze mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding er zijn. Bekijk onze uitgebreide wand met Equitone en Cedral platen. We laten graag zien uit welke kleuren en materialen u kunt kiezen. 

Kom langs zonder afspraak 

Wij staan graag voor u klaar in onze showroom. Kom tijdens openingstijden langs en bekijk onder het genot van een kop koffie welke producten en materialen het beste passen bij uw bouwproject. Het is niet nodig om een afspraak te maken. 

Openingstijden Kuras Showroom

Van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur - 12.15 uur en van 13.00 uur tot 17.15 uur. Op vrijdag staan de deuren van onze showroom voor u open van 10.30 uur tot 12.15 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur. 

Graag tot ziens bij Kuras!