Cedral Click Wood - vezelcement - 186 x 3.600 x 12 mm

Levertijd 1 - 2 weken

Vanaf 51.2

Vanaf 61,95 ( incl. btw)
Gewenste aantal
Totaalprijs
51.2
61,95 incl. btw
Prijs per stuk
51,20
61,95 incl. btw
 • Beschikbaar in 22 kleuren.
Beschrijving

Cedral Click Wood

Cedral Click Wood sidings zijn beschikbaar in een breed gamma van kleuren en plaats je zowel horizontaal als verticaal. Daardoor geeft u met Cedral Click Wood uw woning, kantoor, bedrijfspand of schuur een persoonlijke kleurrijke gevel.

Cedral Click plaatsing

De Cedral Click sidings zijn voorzien van tand en groef en verlenen een effen en strakke look aan jouw pand. De Cedral sidings kan je op veel manieren plaatsen. Wanneer u de Cedral Click Wood gaat gebruiken bij uw gevel kunt 1,6 stuks per m2 aanhouden.

Vezelcement gevelstrook van Cedral

Cedral sidings zijn een hoogwaardig en duurzaam composietmateriaal, geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong: cement, water en houtvezels. Dankzij de meerlagige vezelstructuur hebben de vezelcementstroken de hardheid van steen, maar blijven ze toch makkelijk verwerkbaar als hout. Deze vezelcementstroken zorgen altijd voor een mooie, hedendaagse uitstraling.

Een duurzame gevel

Een gevel met Cedral beschermt je woning tegen koude, weer en wind. Cedral heeft uitmuntende water- en vorstbestendige eigenschappen.

De vezelcementstroken zijn ook bestand tegen vele levende organismen zoals insecten, bacteriën, schimmels en ongedierte. 

Onderhoudsarm

De Cedral sidings zijn in de productie voorzien van verschillende verflagen. Het materiaal is extreem vormvast en werkt nauwelijks, zodat je het ook in de toekomst niet meer hoeft te schilderen. Af en toe afwassen met een eenvoudig sopje en je gevel is weer als nieuw.

Uitstekende brandreactieklasse

Wist je dat onze bouwmaterialen een uitstekende brandreactieklasse van A2-s1, d0 hebben? A2 staat voor een onbrandbaar product. De s1-waarde duidt op het feit dat er nauwelijks rook ontwikkelt in geval van brand en d0 geeft aan dat er geen druppels gevormd worden.

 
Specificaties
 • Gewicht
  12 kg
 • Merk
  Cedral
 • Materiaal
  Vezelcement
 • Lengte
  3.600 mm
 • Breedte
  186 mm
 • Dikte
  12 mm
 • Reactie op brand
  A2-s1,d0
 • Levertijd
  Levertijd 1 - 2 weken