SVK Neptunus vezelcement golfplaat

SVK
Beschrijving

Ideale golfplaat voor de landbouw en industrie
De Neptunus vezelcement golfplaten zijn onmisbaar in de landbouw en industriebouw. Het is de ideale dakbedekking die zorgt voor duurzame beschutting en minder vocht en geluid in de stallen en de gebouwen ten opzichte van andere dakbedekkingen.

Enkel de beste grondstoffen
Vezelcement is een uniek en duurzaam materiaal met eindeloos veel toepassingen. Het is een materiaal dat gemaakt is uit een samenstelling van versterkingsvezels, toeslagstoffen, cement en water. Vezelcement is een duurzaam en sterk materiaal, hierdoor geniet het een lange levensduur.

Dubbel geperst en roestvrij
SVK perst verschillende lagen vezelcement samen tot de gewenste dikte, met de garantie van een perfecte hechting en een optimale stevigheid. Bij SVK worden de golfplaten bovendien nogmaals individueel een 2de keer onder hoge druk geperst. Hierdoor hebben de SVK golfplaten een uitzonderlijke sterkte. In SVK Neptunus golfplaten is ook geen metaal verwerkt. Ze hebben
daardoor een vele langere levensduur en roesten niet, in tegenstelling tot de metalen golfplaten.

Aangename leefomgeving voor mens en dier
Neptunus golfplaten dragen ook bij tot een aangename leefomgeving voor zowel mens als dier. De
golfplaten zijn geluiddempend waardoor er geen geluidhinder is bij hevige regenval en/of hagelbuien. Bovendien zijn de golfplaten ook ademend waardoor de vorming van condens sterk wordt geminimaliseerd. Dat helpt ook luchtwegeninfecties te voorkomen.

Eenvoudige montage
De montage van SVK golfplaten is uiterst makkelijk. Dat is door de standaard voorgegroefde hoeken. Zo kan u deze makkelijk breken met de hand of met een tang. Bovendien kan u ze zowel klassiek als rond dekken bij gebruik van één type plaat. Verscheidene afmetingen zijn ook beschikbaar met afgeschuinde hoeken. Nog meer tijdsbesparing voor de plaatser!

Brandveilige omgeving
SVK vezelcement golfplaten voldoen aan de brandklasse A2-s1,d0. Concreet betekent dit dat onze golfplaten vrijwel onbrandbaar zijn. Hierdoor bieden ze een veilige oplossing voor zowel mens als dier. Bovendien is het mogelijk om met onze golfplaten een brandveilige stal te bouwen conform het rapport Effectis (Nederland).

Hulpstukken
Op zoek naar een aansluitende windveer, scharniernok, kopgevelstuk of een ander hulpstuk? Kijk dan hieronder in de productbrochure!

Specificaties
 • Gewicht
  14.5 kg
 • Profiel
  177/51
 • Breedte
  1.100 mm
 • Werkende breedte
  1.048 mm
 • Dikte
  6,5 mm
 • Materiaal
  Vezelcement
Gerelateerde producten
 1. SVK kopgevelstuk zwart of blauwzwart
  SVK kopgevelstuk zwart of blauwzwart
  62,78
  75,96 incl. btw
  Uit voorraad leverbaar