Recticel spouwisolatie – Eurowall – PIR – 1.200 X 600 mm

Levertijd 1 - 2 weken

Vanaf 6.32 /m2

Vanaf 7,65 /m2 ( incl. btw)
Gewenste aantal
Totaalprijs
6.32
7,65 incl. btw
Prijs per stuk
6,32
7,65 incl. btw
 • Goede thermische prestaties.
 • Optimale afmetingen voor snelle en eenvoudige installatie.
 • Tand- en groef kliksysteem rondom tegen koudebruggen.
Beschrijving

Recticel spouwisolatie

De Eurowall isolatieplaat is een thermische isolatieplaat voor gebruik in spouwmuren. Met de Eurowall isolatieplaat van Recticel haalt u goede thermische prestaties: λD = 0,022 W/mK. Rondom de plaat zit een tand- en groef kliksysteem. Hiermee haalt u een snelle, eenvoudige montage en een doorlopende isolatieschil aan uw gevel. De Eurowall isolatieplaat heeft aan beide zijden een gasdicht meerlagencomplex. Daarnaast zijn beide zijde van de Eurowall isolatie voorzien van een refelcterende folie en van een raster.

Isoleren met Eurowall

Eurowall mag tegen alle ondergronden gemonteerd worden. Van baksteen tot beton, en van kalkzandsteen tot cellenbeton.

U dient er voor te zorgen dat er een vrije en ononderbroken ontwerp luchtspouw van minstens 30mm is. Daarmee zorgt u dat er in de praktijk een effectieve spouw van 10 tot 20mm over blijft, rekening houdend met toleranties op materialen en montage.

Wanneer u start met de montage van de Eurowall spouwisolatie brengt u de eerste rij altijd waterpas aan en start ter hoogte van de vloerisolatie. De Eurowall platen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht.  De platen moeten altijd met de tand naar boven gericht worden aangebracht en beide zijden mogen tegen het binnenspouwblad worden gemonteerd. De platen kunnen zowel één- als meerlaags worden verwerkt. Maakt u hier gebruik van? Zorg dan dat de naden van de isolatie altijd verspringen. U verwerkt de platen altijd 'halfsteens'. Ook in de hoeken worden de platen verspringend aangebracht.

Eurowall spouwisolatie word altijd mechanisch verankerd met een minimum van 4 bevestigingen per m2 of 3 bevestigingen per plaat.

Specificaties
 • Merk
  Recticel
 • Lengte
  1.200 mm
 • Breedte
  600 mm
 • Materiaal
  PIR
 • Levertijd
  Levertijd 1 - 2 weken