PUR pistool - NBS-AL Basic

13,75
16,64 incl. btw
  • Betrouwbare en moeiteloze toepassing.
Beschrijving

PUR pistool NBSL-AL Basic

Het PUR pistool NBS-AL Basic is een hoogwaardig purpistool met een metalen lans, ontworpen voor nauwkeurige en gemakkelijke toepassing van polyurethaanschuim. Met een robuuste metalen lans en een zwarte kunststof handgreep biedt dit pistool optimale duurzaamheid en gebruiksgemak.

Het pistool is uitgerust met een adaptor van metaal met een teflon coating, waardoor het soepel en betrouwbaar functioneert. De teflon bal en nylon ring zorgen voor een soepele doorstroming van het PUR-schuim en voorkomen verstoppingen, waardoor u probleemloos kunt werken zonder onderbrekingen.

Dankzij het ergonomische ontwerp van het zwarte kunststof handvat ligt het PUR pistool comfortabel in de hand en biedt het een stevige grip. Hierdoor kunt u met precisie en controle het schuim aanbrengen op de gewenste oppervlakken.

Het PUR pistool NBS-AL Basic met metalen lans is de ideale keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam gereedschap voor het aanbrengen van polyurethaanschuim.

Specificaties
  • Merk
    Kuras
  • Levertijd
    Levertijd 2 werkdagen
Gerelateerde producten